A drogos énekesnő ügye óta kerülik a dílerek a hazai sztárokat

marihuána kábítószer illusztráció
marihuána kábítószer illusztráció
Vágólapra másolva!
Egyre nehezebb az ismert embereknek kábítószerhez jutni, az elmúlt fél évben ugyanis három közszereplő is lebukott drogfogyasztás vagy -kereskedelem miatt, ezért a dílerek sokkal óvatosabbak a sztárvilágból érkező vásárlóikkal.
Vágólapra másolva!

Tavaly ősszel zsinórban három sztár is drogbotrányba keveredett. Elsőként a divattervező Herczeg Zoltánon ütöttek rajta az otthonában október 21-én a hatóságok, ő pedig azóta is előzetesben ül a börtönben, ugyanis a lakásában több gramm különböző típusú kábítószert találtak.

Alig egy héttel később egy fiatal énekesnőre kábult állapotban találtak rá a rendőrök, és mint kiderült, ő is fogyasztott kábítószert. Vallomásában további négy gyanúsítottat, köztük olyan dílereket is megnevezett, akik kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek az alvilágban. November 7-én a ValóVilágból ismert Dobos Hunorra törték rá az ajtót a nyomozók, akit drogkereskedelemmel gyanúsítottak. A realitysztár csak március közepén szabadulhatott az előzetesből.

Képünk illusztráció Forrás: pixabay.com

A Blikknek az egyik népszerű zenész elárulta, nagyjából három-négy kör van, akik a sztárvilágban terítik a tiltott szereket. Ezen hálózatok azonban az utóbbi időben már sokkal nehezebben elérhetőek. Van díler, aki már egyáltalán nem szállít a sztároknak, de a többi is nagyon megválogatja, kivel üzletel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről