A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Meglepő dolgot mondott a milliárdos Nagy Ő, Jákob Zoltán

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15.
Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
A TV2 Nagy Ő című társkeresőjében keresi majd az igazit Jákob Zoltán, aki nemrég elárulta, inkább a szegény lányokat részesíti előnyben. Most újabb dolgokat mondott el azzal kapcsolatban, kik tetszenek neki igazán.
Vágólapra másolva!

Nemrég írtunk róla, Jákob Zoltán felfedte, milyen lányoknak vannak nála esélyei. A milliárdos nem túl válogatós.

Ők bújósabb típusok, a kék szem pedig egy szőke hajjal nagyon jól néz ki. Emellett a nőies nők tetszenek" - magyarázta a milliárdos vállalkozó, aki azt is elmondta, jobban szereti a szegényebb lányokat. Jákob Zoltán most a Tények Plusznak mondta el, milyen lányok reménykedhetnek a műsorban.

Ezt a napok, hónapok, sőt, évek során lehet csak az én tapasztalataim szerint megmondani. Hogy igazából a pénz dominál egy kapcsolatban, és a jólét, vagy pedig az is, de nem az a fő dolog. Az van, hogy szeretem, ha egy nő dolgozik, vagy mondjuk iskolába jár, vagy gyerekkel van otthon. Szeretem, hogyha aktív, tehát aki azt szeretné, hogy eltartsák, és otthon ül, várva a ruhákat és utazásokat, az nekem annyira nem szimpatikus – mondta a milliárdos.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!