Pár órával egykori szerelme halála után már színpadon állt Csepregi Éva

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, április 8-án veszítette el fia édesapját Csepregi Éva. Heatlie Dáviddal közösen próbálják feldolgozni gyászukat, de az énekesnőnek a színpadon is helyt kell állnia. Csepregi Éva április 9-én adott koncertet egy vidéki gyógyfürdő vendégeinek, mindössze pár órával azután, hogy megtudta: volt párja, Bob Heatlie már nem él.
Vágólapra másolva!

A Neoton Família énekesnőjét nagyon megrázta egykori szerelmének halála, amit a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében is kifejtett: "Drága Bobby, április 8-án itt hagytál bennünket. Felfoghatatlan, hogy nem vagy velünk. A szeretet, Dávid fiunk és a sok csodálatos dalod örökre összeköt bennünket. Fájó szívvel búcsúzom" – olvasható Csepregi Éva hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekesnő április 9-én a gyásza ellenére is egy fergeteges koncertet adott egy vidéki gyógyfürdő vendégeinek, mindössze pár órával azután, hogy megtudta: volt párja, Bob Heatlie meghalt - írja a Metropol.

"Minden tiszteletem Csepregi Éváé, aki a koncert idején már szinte teljesen biztosan tudta, hogy Bob Heatlie nincs többé.

Eddig is az egyik kedvenc művészem volt, de most még inkább felnézek rá. Elképesztő ez a profizmus! Az is lehet, hogy a közönség ereje erőt adott neki... én ezt biztos nem tudtam volna végigcsinálni" – mondta a lapnak Klára, aki nagyon élvezte a műsort.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről