A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Rettenetes állapotban van Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztián 2023
Vágólapra másolva!
Már több mint egy éve, hogy váratlanul meghalt Berki Krisztián, mindössze 41 éves volt. Családja az évforduló alkalmából egy grandiózus síremléket állított a néhai médiasztár emlékére, melyen Berki aláírása is megtalálható. Bár Berki Mazsi úgy tűnik, hogy hamar túllépett férje halálán, a médiaceleb édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy fia nincs többé. Mayer Júlia elmondta, hogyan telt neki az első gyászév Berki Krisztián halála után.
Vágólapra másolva!

Május 6-án volt Berki Krisztián halálának első évfordulója, ennek alkalmából családja kilátogatott a Farkasréti temetőbe, ahol örök nyugalomra helyezték őt. Édesanyja, Mayer Júla elmondta, hogy a síremléknél érzi magához legközelebb a fiát, de a mai napig küld neki üzeneteket és beszél hozzá, így próbálja feldolgozni a történteket.

Ezeket nem mondtam neki, amikor még élt. Szerintem a fiam nem is tudta, milyen fontos volt nekem! Bármit megtettem volna érte! Remélem, bárhol is van most, megkapja ezeket az üzeneteket" - mondta Júlia asszony, aki utólag bánja, hogy fiának nem mondta többet, mennyire szereti. Elmondása szerint ugyanúgy érzi magát, mint korábban, nem tudja feldolgozni, hogy nincs többé.

Éjszakánként pedig rengetegszer látom magam előtt, képtelen vagyok felfogni, hogy meghalt" - magyarázta Mayer Júlia, akinek csak fia két kislánya, Natika és Emma adnak erőt, ahogy ő fogalmaz, nélkülük nem is bírta volna ki a történteket.

Tudom, hogy ezzel az érzéssel most már örökre együtt kell élnem, de remélem, idővel könnyebb lesz" - idézi a Blikk Berki Krisztián édesanyjának szavait.

Mayer Júlia, Berki Krisztián édesanyja Forrás: Női Lapok/EVAGAZDAG/Tv2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!