Börtönbe kerül a híres rapper, borzalmas dolgot művelt

Gunplay rapper
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a dél-floridai rapper Gunplay-t, valódi nevén Richard Morales Jr-t, miután állítólag őrjöngve egy AK-47-est nyomott a felesége mellkasához, miközben ő a kislányukat tartotta a kezében.
Vágólapra másolva!

Az incidens azután történt, hogy Morales és felesége, Vonshae Taylor-Morales vasárnap éjfél körül hazatértek egy családi vacsoráról - derült ki a Miami Herald által megszerzett jelentésből. Amikor az "erősen ittas" Morales elkezdett Call of Duty-t játszani az Xboxon, hangoskodott, felesége pedig megkérte, hogy halkítsa le, mert attól félt, hogy felébreszti alvó gyermeküket. Ez dührohamot váltott ki a rapperből.

A floridai Gunplay igen nagy bajban, felesége szerint iszik és drogozik

"Sajnos Richard visszatért a drogozáshoz, és nagyon súlyos alkoholproblémái vannak. Minden tőlem telhetőt megpróbáltam, hogy segítsek neki és szeressem. Ezt a démont neki kell legyőznie" - írta Taylor-Morales az esetről az Instagramon. Emlékei szerint az ordibálás után próbáltam összeszepakolni egy táskába, hogy a kisgyerekkel elmehessen, amíg a férfi kijózanodik. "Nem akarta, hogy elmenjünk, és a dolgok gyorsan alakultak" - mondta.

A jelentés szerint Morales üvegpoharakkal és italos üvegekkel dobálta meg feleségét,

aki megpróbálta megvédeni gyermeküket az üvegszilánkoktól azzal, hogy egy takaróval takarta le. Morales ezután felkapott egy AK-47-est, és a fegyver csövét a felesége mellkasához nyomta, majd életveszélyesen megfenyegette. A nő végül elmenekült, beadja a válókeresetet. "Soha többé nem lesz lehetősége arra, hogy tiszteletlenül bánjon velünk... Ez egy nagyon traumatizáló élmény volt" - írta.

Az AK–47, hivatalosan Avtomat Kalasnyikova egy gázüzemű, 7.62×39mm kaliberű gépkarabély, melyet Mihail Tyimofejevics Kalasnyikov kézifegyver-tervező tervezett, ezért gyakran Kalasnyikov-gépkarabélynak nevezik. Ez a Kalasnyikov gépkarabélycsalád első darabja. Morales az incidenst követően rendőrségi őrizetbe került, fegyverrel elkövetett súlyos testi sértéssel, fogvatartással és gyermekbántalmazással vádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről