Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Iszonyú fájdalmai voltak, műteni kellett Gáspár Zsoltot

Gáspár Zsolti
Vágólapra másolva!
Már nem tudtam aludni, fájdalmaim voltak, verejtékeztem - mondta a Farm VIP gazdája.
Vágólapra másolva!

Noha kifelé mindig a vidám arcát mutatja, a Farm VIP gazdájának sok problémája volt az elmúlt időkben. Nagyon beteg lett, háromszor műteni is kellett a végbelét. Sokáig nem tudta, hogyan tovább, nem tudott aludni, olyan fájdalmai voltak - de legalább többévnyi fagyos viszony után már ismét beszél egymással Győzike és Gáspár Zsolt.

Gáspár Zsolt és Demcsák Zsuzsa 
Fotó: TV2

"Elkezdett fájni, nem foglalkoztam vele, majd később, majd később... Aztán már nem tudtam aludni, fájdalmaim voltak, verejtékeztem" -  emlékezett vissza egészségügyi problémáira.

Később pedig a vállával voltak problémák. "Nem foglalkoztam vele, hogy fáj a vállam, de este már nem tudtam vele aludni, reggel felöltözni. Elmentem a háziorvoshoz, majd MR-re küldtek. Gondoltam, ha már ide küldenek, akkor nagy baj van. Kijöttem és mondták, hogy az izom leszakadt és megy lefelé, azonnal műtétre van szükség" - mondta a Tényeknek, hozzátéve, hogy a fájdalmas hónapokban legfőbb támasza a családja volt 

"Győzőhöz eljutott a betegségem, ő is írt nekem, Bea asszony is mielőbbi jobbulást kívánt, Evelin is, Virág is, köszönöm is nekik. Hála Istennek a kapcsolat alakul, még nem olyan jó, de alakul. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok" - árulta el.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről