Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Natalie Portman egy 15 évvel fiatalabb férfival vigasztalódik

Natalie Portman
Vágólapra másolva!
Natalie Portman és férje, Benjamin Millepied még év elején vált el. A megcsalt és megalázott színésznő viszont úgy tűnik, hogy újra boldog, ugyanis egyre többet látják egy 15 évvel fiatalabb férfi társaságában.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban írt, Natalie Portman még tavaly júliusban adta be a válókeresetet, a válást pedig még év elején véglegesítették Franciaországban, ahol a színésznő és férje a gyermekeivel, a 12 éves Aleph-fal és a 7 éves Amaliával élnek. A pár 11 évig élt házasságban, azonban már nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

A Star Wars-filmek sztárját nagyon megviselte ez az időszak. Többen azt pletykálták, hogy férje, a koreográfus Benjamin Millepied viszonyt folytatott egy másik nővel, ami fölött már nem tudott szemet hunyni a színésznő.

Eleinte nagyon nehéz volt számára, de a barátai mind vele voltak, és segítettek neki átvészelni a legrosszabbat.

Natalie egy nagyon kemény és fájdalmas éven van túl, de ez meg is erősítette. Most a legnagyobb örömét a családjában, a barátaiban és a munkájában leli" - árulta el 43 éves Natalie Portman közeli barátja. 

A pár a válás ellenére is arra összpontosít, hogy gyerekeik ne sérüljenek, és továbbra is szeretetben neveljék őket.

Úgy tűnik azonban, hogy a színésznő nem sokáig szomorkodott. Egy filmforgatáson többek szerint igencsak közel került ír származású kollégájához, Paul­ Mescalhoz. Többek szerint is a forgatási szünetekben állandóan együtt vannak, sokat nevetgélnek, és a kémia is megvan közöttük. 

Natalie Portman, Paul­ Mescal
Fotó: Instagram.com/viralpopculture

A 28 éves Mescal korábban elismerte, hogy nagyon tetszik neki Portman, azonban akkor még házas volt a sztár - írja a Story.hu.

"Ha a drámaiskolás énem tudta volna, hogy egyszer itt beszélgetek veled, el sem hitte volna a szerencséjét" - nyilatkozta fél éve a férfi.

Életveszélyes fenyegetést kapott

Baltimore-ban zajlott a Lady in the Lake című sorozat forgatása, amikor is a helyiek egy csoportja fegyverekkel fenyegette meg a filmeseket. Natalie Portman is halálos fenyegetést kapott. Az ismeretlen csoport azzal fenyegetőzött, hogy ha a filmesek nem állítják le a forgatást, mészárlást csinálnak a stábtagok közt. Ráadásként pedig 50 000 dollárt is követeltek egy üzenetben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről