Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A címvédő olasz labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében 2-0-ra kikapott Svájctól, ezzel kiesett. Mindeközben az olaszok korábbi sztárcsatára, a balhéiról is ismert Mario Balotelli hullarészegen fetrengett és tántorgott az utcán.

Az olasz válogatott számára csalódást keltő eredményt hozott az idei Európa-bajnokság. A címvédő a csoportkörben sem nyújtott emlékezetes teljesítményt, de legalább 4 pontot gyűjtve a spanyolok mögött bejutott a nyolcaddöntőbe. A legjobb 16 között aztán Luciano Spalletti csapatának esélye sem volt a győzelemre, Svájc simán legyőzte 2-0-ra, ezzel kiejtette a címvédőt.

Balotelli hullarészegen fetrengett az utcán

Mindeközben az olasz válogatott korábbi sztárja, a botrányairól is elhíresült Mario Balotelli Lignano Sabbiadoro városában töltötte a vakációját, és láthatóan már nem volt szomjas szombat este. 

A 33 éves csatárról felkerült az internetre egy eléggé kínos videó, amelyen hullarészegen fekszik az utca közepén, 

és valaki próbálja felsegíteni, ami elsőre nem sikerül, mert Balotelli képtelen megállni a lábán és a földre zuhan. A botrányhős focistának végül nagy nehezen sikerült feltápászkodnia, de ezek után minden bizonnyal a mémkészítők egyik legfelkapottabb célpontja lesz.

A 36-szoros olasz válogatott Balotellinek jelenleg nincs klubja, legutóbb a török bajnokságban szereplő Adana Demirspor együttesében futballozott. A 33 éves támadó korábban az Interben, a Milanban, a Manchester Cityben és a Liverpoolban is játszott, ám sehol sem tudott tartósan jó teljesítményt nyújtani, előbb-utóbb mindig a balhéival került a figyelem középpontjába. Balotelli a nemzeti csapatban legutóbb 2018-ban szerepelt, azóta egyik szövetségi kapitány sem számított rá a válogatottban. 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről