Balesetet szenvedett részegen a Kőgazdag fiatalok szereplője, PSG Ogli

PSG Ogli
Fotó: Instagram/PSG Ogli
Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalokban látott PSG Ogli arról számolt be, hogy részegen baleset érte – amire nem is emlékszik.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok egyik szereplője, a PSG Ogliként ismert Papp Olivér arról számolt be egy Instagram-sztoriban, hogy a Balaton Soundon súlyos baleset érte – a körülményekre azonban nem emlékszik, annyira be volt rúgva.

"Egész kib*szott héten azt beszéltem mindenkinek, hogy én nem fogok lemenni erre a rohadt sz*r fesztiválra, ehhez tudtam is magam tartani szombatig. Szombaton velem volt az egyik barátom, és úgy beb*sztunk nála, mint az atom: 

megittunk egy liter vodkát ketten a tűző napon, azzal kezdtük...

Utána megindultunk a Soundra, bekerültünk egy szállásra, ott is megittunk szépen fél-fél litert fejenként, semmi gond. Lementünk a fesztiválra, ott megittunk vagy 40-50 shotot – nem tudom, hogy ezt hogy bírom amúgy –, utána úgy beb*sztam, hogy nem emlékszem szó szerint semmire" – mondta videójában a korábbi realityszereplő.

PSG Ogli
PSG Ogli a videójában
Fotó: Instagram/PSG Ogli

"Arra kelek fel reggel, hogy nem tudok lábra állni. Szombaton volt a buli, szerdán tudtam erőt venni magamban annyira, hogy elmenjek egy MRI-vizsgálatra, ahol kiderült, hogy meg van repedve egy csont a térdemben. Nem tudom, mi a f*szt csináltam. 

Segítsetek nekem, légy szíves, aki látott engem a Soundon, hogy mégis mit csináltam...

Elestem, g*ci, vagy leugrottam több méter magasról, vagy mi a f*szt csináltam mégis, b*szd meg? Hogy lehet ilyet csinálni? Fú, de ideges vagyok magamra, fú!" – magyarázta PSG Ogli.

A tavalyi évet is balesettel zárta

A Kőgazdag fiatalok szereplője tavaly karácsony előtt is megsérült, akkor az egyik lábában elszakadt a keresztszalag, miután Szaúd-Arábiából hazatérve részt vett egy jótékonysági futballmérkőzésen.

"Az egyik labdaátvételnél egy nagy reccsenést hallottam, majd fájdalmat éreztem. Utána már lábra sem tudtam állni, az egyik ismerősöm vitt be a kórházba, ahol kiderült, keresztszalag-szakadásom van... Elég komoly műtét volt, másfél óráig tartott altatásban. A hajlítómból szedték ki a szalagot, onnan pótolták. Már másnap hazajöhettem, de egy hétig rögzítőt kell hordanom, és csak mankóval tudok járni. Bevallom, elég nehezen viselem" – nyilatkozta akkor PSG Ogli.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről