Elvált Földes Eszter és Lovasi András

Földes Eszter
Vágólapra másolva!
Vége a házasságuknak, közölte közösségi oldalán a zenész.
Vágólapra másolva!

A Kispál és a Borz énekese, és párja, a színésznő Földes Eszter, aki többek közt a TV2 nagysikerű sorozatában, a Mintaapákban is játszott, 2015 augusztusában Győrben szűk családi körben összeházasodtak. A páros 2017 decemberében jelentette be, hogy első közös gyereküket várják, majd 2018-ban meg is született kisfiuk, Lovasi Álmos Fülöp. Habár csak ritkán beszéltek a magánéletükről, úgy tűnik, hogy házasságuk is válságba került - írtuk pár napja.

Ma reggel a zenész röviden posztolt a közösségi oldalán: "Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában. Földes Eszter és Lovasi András."

Lovasi András, Földes Eszter 
Fotó: TV2

A 19 év korkülönbség ellenére szerették volna bebizonyítani, hogy jól működik a házasságuk, azonban Földes Eszter pár napja furcsa bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. 

Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy

 - írta az Instagram-oldalán, majd pár napra rá, egy újabb posztot tett közzé:

"A kölcsönös őszinteség kizárja a szégyenérzetet. 

Amikor a gyengeségeink ellenére is elfogadnak bennünket, mélyebben tudunk kötődni a másikhoz, és ez a meghitt érzelmi közeg “intimitásrobbanást” eredményezhet. 

Azt az intimitást, amelyért annyira sóvárgunk, soha nem a tökéletességünk hozza el számunkra, hanem az, ha képesek és hajlandók vagyunk együtt dolgozni a hibáinkon" - írta a színésznő. 

Itt a színésznő posztja:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről