Megszólalt a szakításról a Sztárban sztár énekese

Vágólapra másolva!
A Redditen kezdett el terjedni a pletyka, hogy Ember Márk szakított a barátnőjével.
Vágólapra másolva!

Ember Márk reagált a pletykára, miszerint szakítottak a barátnőjével, Havasi Virággal. "Ember Márk és Havasi Virág szakítottak? Instán újabban nincsenek közös posztok, nem is like-olják egymást, illetve Virág a Budapest Parkos Grund együttes koncerten sem volt ott" – írta valaki a Redditen, utalva a vígszínházi fiúzenekarra, amelynek Ember Márk is a tagja.

A színész és énekes a Borsnak válaszolt röviden: 

A hír igaz, nem vagyunk már együtt.

A magánéletemet viszont most is, mint eddig mindenkor, szeretném megtartani magamnak. De köszönöm, hogy felhívtatok" – mondta

Ember Márk valóban óvta eddig a privát szféráját, 2022-ben azonban Havasi Virág is meg-megjelent a TV2 stúdiójában, amikor a párja a Sztárban sztárban versenyzett, így lehetett tudni, hogy együtt vannak – vagyis csak voltak a legújabb hírek szerint.

Legközelebb a Demjén-filmben láthatjuk

Mint arról korábban beszámoltunk, Törőcsik Franciska mellett Ember Márk lesz a főszereplője a Demjén-slágerekből készülő filmnek. A Hogyan tudnék élni nélküled? című musical egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el, amely örökre megváltoztatja egy fiatal szerelmespár életét – miközben örökzöld slágerekben és látványos táncjelenetekben sem lesz hiány, valószínűleg utóbbiak miatt csatlakozott Stana Alexandra is a produkcióhoz.

Ember Márk
Ember Márk a Valahol Európában című darabban
Fotó: Instagram/Ember Márk

A film egyébként két idősíkon, a jelenben, illetve a kilencvenes évek elején játszódik. Egyik főhőse az élet minden területén megrekedt harmincas énekesnő, Lili, aki rábukkan édesanyja, Eszter régi leveleire. Ezeket 30 éve egy számára ismeretlen férfi írta az akkoriban már a "minden szempontból tökéletes vőlegényével" közös jövőt tervező anyukának. A levelek felidézik Eszter és két barátnője balatoni vakációját, ami váratlan fordulatot vesz, amikor a lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival.

A Demjén Ferenc örökzöld slágereire felfűzött felnövés- és egyben felszabadulás-történet forgatókönyvét Kormos Anett és Goda Krisztina írta, a film rendezője Orosz Dénes, a képi világért Babos Tamás operatőr felel.

A forgatás első szakasza a Filmintézet támogatásával már tavaly decemberben, illetve idén januárban lezajlott Budapesten, a munkálatok pedig a jó idő beköszöntével már a Balatonnál is folytatódtak. A Hogyan tudnék élni nélküled? a tervek szerint télen kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!