A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Meghan Markle bosszút áll a királyi családon

Vágólapra másolva!
Egy királyi szakértő szerint nemsokára bejelentheti Meghan Markle, hogy férjéhez, Harry herceghez hasonlóan ő is önéletrajzi könyvet ír, melyben az angol királyi családdal szembeni sérelmeiről is részletesen beszámol.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, hogy Meghan Markle férje, Harry herceg nyomdokaiba léphet, ugyanis egy királyi szakértő szerint nemsokára bejelentheti Sussex hercegnéje, hogy önéletrajzi könyvet készül kiadni. Annak idején Harry a Spare, azaz a Tartalék című memoárjában durván kritizálta az angol királyi családot, többek között bátyját, Vilmos herceget, valamint édesapjának, III. Károly királynak a feleségét, Kamilla királynét is. Kifejtette azt is, hogy fiatalabb korában drogozott, és igencsak vad életet élt.

A herceghez hasonlóan Markle-nek is vannak sérelmei, azonban annyi biztos, hogy a nyilvánosság ezekről csak keveset tud, ez pedig hatalmas hírverés lenne számára, amivel a brit királyi családon is bosszút állhatna. 

"Még mindig várjuk Meghan önéletrajzát, amelyet biztos vagyok benne, hogy ő ír, jó író. Ez a végső fegyver, amit bevethet" - magyarázta Tom Bower. 

A férfi úgy gondolja, hogy az önéletrajzi könyv írását nem szeretné elkapkodni Harry felesége, ugyanis mindent aprólékos részletességgel akar majd elmesélni. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor valószínűsíthető, hogy a III. Károlyék és Harryék között még jobban elmérgesedik a viszony, Vilmos pedig még nehezebben tud majd megbocsátani a párnak. 

Anyagilag jövedelmező lehet a memoár, ugyanakkor az Egyesült Királyságban sokat esett a hercegné népszerűsége, ami részben annak a dokumentumsorozatnak köszönhető, amit a Netflix sugároz. Egyelőre nem lehet megmondani, hogy a beszámolója hogyan hat majd a jövőjére, de az biztos, hogy ahogyan a szakértő is mondta, negatívan befolyásolja majd a monarchia megítélését - osztotta meg az Express. 

Pénzügyi problémájuk lehet

Többen is aggodalmukat fejezték ki, ugyanis a Netflix nem hosszabbította meg Meghan és Harry szerződését, 2025-ben pedig vége a közös megállapodásnak. Mivel Markle a közvélemény egyik legjobban gyűlölt szereplője, így nem csoda, hogy ugyan a műsort még be sem mutatták, máris rengeteg kritikát kapott. 

Richard Fitzwilliams PR-tanácsadó és királyi kommentátor azt feltételezte, hogy a királyi pár pénzügyi bajba kerülhet, ha a Netflix nem szerződik velük újból.

Könnyen előfordulhat, hogy pénzügyi gondjaik lehetnek, ugyanis jóval kevesebb az érdeklődés iránt, mint azelőtt, ráadásul jótékonysági alapítványuknak is kevés adományozója van

 - mondta. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!