A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szabó Zsófival és Stohl Andrással jön az Újratervezés következő évada

POY_5606
Szabó Zsófi és Stohl András
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Csütörtök délelőtt sajtótájékoztatón több műsoráról is fontos információkat közölt a TV2 Csoport. Bejelentette az Újratervezés 4. évadának indulását a TV2 Klubon, bemutatta a hamarosan képernyőre kerülő Password – A jelszó című gameshow-t és ismertette a Farm VIP új évadának szereplőit.
Vágólapra másolva!

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója bejelentette, hogy augusztus 12-én a TV2 Klubon folytatódik az Újratervezés. A 4. szériában a TV2 Klub nagykövete, Szabó Zsófi csatlakozik Stohl Andráshoz, hogy rászoruló családok lakásálmait váltsák valóra. Zsófiék mellett Szabó András Csutival és Lehoczky Léna lakberendezővel is találkozhatnak a nézők. Az elképesztő lelkes, mindenre elszánt csapat idén újabb családok életét varázsolja álomszerűvé, akik amellett, hogy lakáshelyzetük gyökeresen megváltozik, felejthetetlen élményprogramokon is részt vehetnek.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo

Hat család akiknek, önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni körülményeiken. Ők az idei Újratervezés évad főszereplői, azok a gyerekek, tinik és szüleik, akiknek egycsapásra megváltozik az élete. Olyan rászoruló családok ők, akiknek az igazi otthon megteremtése eddig csak álom volt, ám most a két műsorvezető, és a kivitelező csapat segítségével legmerészebb elképzeléseik is valóra válnak a műsornak köszönhetően. 

A mostani szériában is sok híresség állt a jó ügy mellé,

akik szintén láthatóak lesznek a műsorban, ahol most is számos izgalmas, érzelmes pillanatra és nem várt fordulatra számíthatnak a nézők.

POY_5588
Szabó Zsófi és Stohl András 
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo

„Amikor felkértek a műsorra, gondoltam, hogy nagy hatással lesz rám mások életet segíteni, jobbá tenni, megváltoztatni. De amikor ez megtörtént a valóságban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen fájdalmasan megható lesz mindennek részese lenni. Ez a produkció számomra nem egy lehetőség, nem egy munka volt, hanem ajándék. Megismerni a családok történetét, majd látni az arcukon az örömöt, részt venni abban, hogy megváltozik az életük… Nem tudom szavakkal leírni, mit jelentett nekem ez a pár hónap. Egy biztos, nem ugyanaz a Szabó Zsófi vagyok, mint aki a műsor előtt voltam” – mondta el Szabó Zsófi, aki azt is hozzátette, nagyon boldog, hogy a Mokka mellett az Újratervezésben is kipróbálhatta magát.

POY_5504
Pavel Stanchev, TV2 Csoport vezérigazgatója, Lékai-Kiss Ramóna és Fischer Gábor programigazgató 
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!