A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra sztárja egy rövid ideg volt csak házas, férjével, Brem Lászlóval szakítottak. A fiatal lány randizik, és azt is elárulta, hogy milyen férfira vágyik.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra című reality első évada elképesztő nézettséggel ment a TV2-n, nem csoda, hogy a csatorna úgy döntött, hamarosan jön az újabb évad. A korábbi műsor április 26-án ért véget, melyben a tévézők azt láthatták, hogy mely párok döntöttek úgy, hogy a kísérlet után is folytatják a házasságukat, és voltak, akik azon kívül folytatták a kapcsolatot, mint Góbi Hilda és Brem László, akikről kiderült, hogy időközben szakítottak.

Hilda, Laci, Házasság első látásra
A Házasság első látásra két sztárja
Fotó: TV2

A fiatal lány jelenleg is szingli, hiába randizik, még mindig nem toppant be az életébe a megfelelő férfi. 

"Továbbra is szingli vagyok, bár nyitottan állok az ismerkedéshez. 

Randizgatok, de az nagyon fontos, hogy amíg nem jön meg az érzés, amíg nem érzem azt a bizonyos pluszt a randipartneremben, addig eszemben sincs lehorgonyozni. 

Az időmet meg nem fogom vesztegetni senki mellett! Nehéz ez. mert az online ismerkedésért egyáltalán nem vagyok oda, éreznem kell a másik fél energiáit, kisugárzását. Életemben kétszer voltam eddig szerelmes, pontosan tudom, milyen érzés, erre vágyom, ezt keresem, de eddig még nem toppant be az életembe”- magyarázta a TV2 sztárja, akinek határozott elképzelései vannak párválasztás szempontjából.

Milyen férfira vágyik?

Fontos számára, hogy egy férfinak legyen humora és határozott legyen, egy igazi férfi. Ne lógjon ki a kapanyél a szájából, és lakjon Budapesten. Góbi Hilda a mai napig rengeteg üzenetet kap a közösségi oldalán, még mindig keresi az igaz szerelmet. 

"Nagyon sok levelet kapok, sőt volt egy időszak, amikor annyian ostromoltak, hogy szabályosan elmenekültem a közösségi oldalak elől, nem is válaszoltam senkinek. 

Összességében nem vagyok csalódott, és várom, hogy eljöjjön értem az igazi José Armando 

- fejtette ki a Metropolnak. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!