A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Saját esküvőjük napján állt bosszút menyasszonyán a férje, szexvideót is mutatott a nőről

Vágólapra másolva!
Vírusként terjed a netezők körében egy videó, amelyen egy bizarr esküvői jelenet látható, amin a vőlegény leállítja az egész ceremóniát azért, hogy leendő feleségét megalázza az egész család és barátaik előtt.
Vágólapra másolva!

Súlyos oka volt a férjnek, aki úgy döntött, hogy nem fújja le az esküvőjét, hanem aljasabb bosszút forralt arája ellen azért, hogy minden ismerősük előtt alázhassa meg a nőt. Elvileg azért tette mindezt, mert megtudta, hogy a nő a terhes nővére férjével folytatott szexuális viszonyt a háta mögött, erről videófelvétel is készült. A férj úgy döntött, az egész násznép előtt levetíti a megcsalásról készült videót, melyen a menyasszony és sógora meztelenül láthatók az ágyban. A násznép jól láthatóan sokkot kapott a történtektől, bár egyesek azt gondolják, hogy csak egy marketingfogás volt az egész, és megrendezett az egész jelenet, míg mások döbbenten nézik a történtekről készült felvételeket.

Az eddigi médiajelentések szerint az eset a kínai Fujianban történt múlt csütörtökön, amikor a férfi saját esküvőjét állította le, hogy bosszút álljon menyasszonyán, akiről egy ötperces szexvideót vetített ki az egész közönségnek. Az esküvői botrányról készült felvételt valószínűleg az esküvő egyik vendége vette fel, és hatalmas felháborodást váltott ki az interneten, attól függetlenül, hogy valós vagy megrendezett-e az eset.

Side,View,Of,A,Beautiful,Worried,Bride,Sitting,At,The
Durván megalázta menyasszonyát a kínai férj, aki az ara hűtlenségét az esküvőjük napján leplezte le
Fotó: wavebreakmedia / Shutterstock/Copyright (c) 2014 wavebreakmedia/Shutterstock

A botrányos esetről készült egyik videón az látható, ahogy az ifjú pár az oltár elé sétál, majd a lakodalomban egy színpadon állnak, ekkor egy ceremóniamester hallható a háttérből, aki állítólag a róluk készült videót konferálta fel, melyben régi gyerekkori képeiket, majd közös fotóikat is megmutatták volna az egybegyűlteknek. Ehelyett indult el a pornófelvétel, mely hatalmas döbbenetet okozott a jelenlévők között. Az amatőr videón ezután az látható, ahogy a vőlegény a színpadon gúnyosan odaszól a menyasszonyának: "azt hitted, nem tudtam?", erre a nő hozzávágja a csokrát a párjához, és dulakodni kezdenek, ezért később családtagjaik és barátaik választják szét őket a színpadon.

Bennfentesektől származó információk szerint a pár két éve élt párkapcsolatban, és hat hónapja jegyezték el egymást. Állítólag a vőlegény azután szerzett tudomást menyasszonya viszonyáról, hogy egy felújítási projekt során biztonsági kamerát szereltek fel leendő otthonukban - írja a Daily Mail, ahol az esetről készült videót is megtekintheti.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!