Súlyosan megsérült Sandra Bullock - fotó

Sandra Bullock
Sandra Bullock
Fotó: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Vágólapra másolva!
Sandra Bullock súlyosan megsérült, csak mankóval tud járni.
Vágólapra másolva!

Santa Monicában egy fizikoterápiás intézetben tűnt fel Sandra Bullock, amint egyszerű öltözetben (melegítőben és baseballsapkában), két mankóra támaszkodva igyekezett a kocsijához a segítőjével. Az Oscar-díjas színésznőről lesifotók is készültek, amelyeket a TMZ közölt – nézze meg!

Egyelőre nem tudni, hogy Sandra Bullock pontosan miként sérült meg, de az is elképzelhető, hogy forgatás közben sült el balul egy mutatványa – hisz jelenleg egy akciófilmen, A pénzszállító című francia produkció amerikai remake-jén, a Vigilance-en dolgozik.

Közben egyébként készül az 1998-as Bűbájos boszorkák folytatása is, amelyben Sandra Bullock mellett Nicole Kidman is megismétli a szerepét – ennek munkálatairól azonban keveset tudni, így az sem világos, hogy a színésznő sérülése hatással lesz-e a forgatásra.

Sandra Bullock nehéz időszakon van túl

Sandra Bullock a sérülésétől eltekintve is nehéz időszakon van túl, hisz augusztusban volt egy éve, hogy fotós párja, Bryan Randall meghalt az ALS (amiotrófiás laterálszklerózis) nevű idegsorvadásos betegségben.

"Nagy szomorúsággal a szívünkben tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt, miután három évig harcolt az ALS-sel. Bryan úgy döntött, eltitkolja a betegségét a világ elől, mi pedig tiszteletben tartottuk a kérését... Jelenleg a magánélet védelmét kérjük, hogy gyászolhassunk, és megbékéljünk azzal, hogy lehetetlen elbúcsúzni Bryantől" – írta akkori közleményében a színésznő, aki aztán a férfi utolsó kívánságát is teljesítette.

Sandra Bullock
Nehéz időszakon van túl: Sandra Bullock a Mint a hurrikán című filmben
Fotó: Dream Works SKG / DR / Collection ChristopheL via AFP / Dream Works SKG / DR / Collection ChristopheL via AFP

Nemrég lett 60 éves

Sandra Bullock közben 60 éves lett júliusban, amiről később egy Hoda Kotbnak küldött videoüzenetben elmélkedett: "Annyi zseniális és vicces dologgal készültem neked ebben az üzenetben, ami egyszerűen lenyűgöző lett volna, de tudod, kislány, egyszerűen túl fáradt vagyok... Fáradt vagyok, mert még azelőtt fel kellett jutnom arra a hegyre, mielőtt te odaértél, hogy megnézzem a terepet, hogy lássam, hogy néznek ki a dolgok, és hogy érezzem a dolgokat, hogy be tudjalak avatni téged. És ez furcsa, mert úgy tűnik, az emberek azt akarják, hogy féljünk attól, hogy milyen lesz, amikor odaérünk. Kiderült, hogy rohadtul nagyszerű. Tényleg csodálatos" – magyarázta, ezek szerint egyáltalán nem zavarja a kora.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!