Durván szidják Berki Mazsit, akit súlyos dologgal vádolnak

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ismét megelégelték az emberek Berki Krisztián özvegyének viselkedését, durván támadják a közösségi oldalán. Berki Mazsi most is úgy tesz, mintha nem érdekelné őt a kritika, ezzel csak még inkább feldühíti a követőit, akik már unják a luxuséletének mutogatását.
Vágólapra másolva!

Már több mint két éve, 2022. május 6-án, hogy meghalt Berki Krisztián, hátra hagyva két kislányát és feleségét. Berki Mazsinak nem kellett túl sok idő, hogy továbblépjen férje halálán, hiszen hamar rátalált a szerelem gazdag új barátja, Zoltán személyében. Bár az özvegy sokáig próbálta titkolni a kapcsolatukat, mégis hamar lebukott, hogy van valakije, de csak egy évvel később vallotta be, hogy valóban nincs egyedül. Berki Mazsinak csak kislánya, és néhai férje vezetékneve maradt a házasságukból, ezért is használja azt a mai napig, de ezzel sokakat felidegesít, mert követői szerint tiszteletlen Berki Krisztián emlékével.

Berki Mazsi
Dühösek a követők, szerintük Berki Mazsi meggyalázza Berki Krisztián emlékét
Fotó: TV2

A követői nemtetszését egy fotóval váltotta ki, melyen Zoltán és ő a naplementében csókolják egymást, és sokan nem értik, ha már más férfi oldalán boldog, akkor miért használja még mindig a Berki vezetéknevet, hiszen ez gyereke apjának emlékével is tiszteletlenség, valamint új párjával szemben is az. 

Legalább a Berki nevét vennéd le. Tiszteld meg a párod… és a férjed…, ha már a sír felét Pamela fizete

- írta valaki szemrehányóan Berki Mazsi szerelmes fotója alá, hogy még néha férje sírját sem tudta kifizetni egyedül.

"De miért még mindig Berki Mazsi?!" - kérdezte valaki értetlenkedve, hogy miért használja volt férje vezetéknevét.

Katona Renáta. Hány évig lehet haknizni a Berki névvel? 

- írta egy másik követője az özvegy eredeti nevét, majd feltette a gúnyos kérdést, amivel arra utalt, hogy csak érdekből használja a Berki vezetéknevet

„Nem fogja, mert ezzel van hírneve... Ha újra Katona lenne, senkinek nem csengne fel…” - válaszolta Berki Mazsi helyett egy másik követő az előző kérdésre, aki szintén úgy gondolja, csak az ismertsége miatt maradt a Berki névnél, azonban az özvegy azóta sem válaszolt egyik követője kérdésére sem, azonban korábban elárulta, hogy meglévő üzletei és kislánya miatt nem mond le néhai férje nevéről - írja a Ripost.

Berki Mazsit eddig sem érdekelték a kritikák, hiszen Zoltánnal egy igazán fényűző, luxuséletvitelt folytat, azóta teljesen megváltozott az élete, hiszen gazdag barátja luxuscikkekkel halmozza el, sőt, fizeti plasztikai műtéteit is, Berki Mazsi pedig folyton egyre nagyobb melleivel dicsekszik vagy az újabb luxusutazásaival. Sokan bírálják amiatt, hogy kislányának, Emmának stabilitásra, biztos környezetre lenne szüksége ebben a korban, nem az utazásokra, vagy arra, hogy édesanyja magára hagyja. Berki Mazsit azonban nem foglalkozik ezzel, ugyanúgy folytatja a luxuséletvitelt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!