Vetéléseiről beszélt a 44 évesen teherbe esett magyar énekesnő

Vágólapra másolva!
A magyar énekesnő és férje már hosszú évek óta küzdenek azért, hogy közös gyerekük szülessen. Csézy már majdnem feladta, amikor végre sikerült teherbe esnie, de a régi emlékek a mai napig kísértik. Most küzdelme legfájdalmasabb időszakáról beszélt a 44 éves énekesnő.
Vágólapra másolva!

Csézy 2014-ben ment újra férjhez Szabó László rákkutató doktorhoz, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Sőt, augusztus 13-án, 10 évvel az esküvőjük után ismét oltár elé álltak, és megerősítették az egymásnak tett fogadalmukat, most, hogy valóban egy család lesznek, hiszen az énekesnő hosszú évek küzdelme után végre közös gyereküket várja. Csézy nemrég azt is elárulta, hogy kislánya születik, és arról is beszélt, hogy milyen rosszullétek gyötrik a várandóssága alatt, ami először nagyon megijesztette őt.

Csézy
Csézy és párja hosszú évek óta küzdenek a közös gyerekért
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Volt, hogy 24 óra leforgása alatt három kilót fogytam az állandó rosszullétek miatt, és úgy beesett a hasam, hogy megijedtem, elveszítjük a magzatot.

Az ultrahang megnyugtatott, a kisbabánk tökéletesen fejlődik, én pedig szépen lassan elfogadom, hogy az aggódás mostantól az életem része lesz" - mondta Csézy, aki nem véletlenül félti ennyire születendő kislányát, hiszen számos vetélése volt az elmúlt hatéves küzdelme alatt, míg próbálkoztak a gyerekvállalással.

Volt három próbálkozásunk, és az volt nagyon nehéz, hogy nekem egyből sikerült az első kettő beültetés, de megálltak a kilencedik hétnél, és el kellett vetetni. A másodiknál, amikor nem találták a szívhangját, úgy éreztem, rám szakad az ég.

Az elsőnél úgy voltam vele, fel kell állni, megyünk tovább, a cél lebegjen a szemem előtt, össze kell szedni magam és csinálni tovább" - árulta el Csézi Erzsébet, azaz Csézy Palik Lászlóék műsorában, ahol hozzátette, hogy azért örül annak, hogy elmondhatja a történetét, mert reméli, ezzel segít másoknak is, akik hasonló cipőben járnak mint ő és férje, hiszen neki is olyan civilek segítettek végül, akik szintén az anyaságért küzdöttek régóta, miután hallották egy riportban az elkeseredett énekesnő nyilatkozatát.

"Olyan leveleket kaptam utána, amire nem számítottam. Például Chicago-ból, egy meddőségi klinika professzorától, hogy szívesen segítenek. 

És sok kismamától is, akkor jöttem rá, hogy valójában nem is az orvosok tudnak segíteni, hanem olyanok, akik már a tizediken vannak túl, megjárták a poklok poklát.

- magyarázta az énekesnő, akinek végül az itteni javaslatok segítettek, és így talált rá a cseh klinikára, ahol az ottani eljárással elsőre sikerült a megtermékenyítés. 

Csézy arról is beszélt, hogy vetélései után folyton magát hibáztatta, amiért nem sikerült kihordania a magzatokat, és nagyon maga alatt volt ő is és férje is, de mindig megnyugtatták egymást, hogy így is egy család. Viszont titkon mindig reménykedett abban, hogy nem fut ki majd az időből, és neki is lehet még saját gyereke.

Valahogy mindig bennem volt a lelkem mélyén, hogy nekem lesz gyerekem. Éreztem, hogy sikerülnie kell

- vallotta be Palik Lászlóéknak Csézy, aki már egyáltalán nem bánja, hogy így alakult, szerinte ennek így kellett történnie.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!