Emily Blunt különös dolgot mondott Az ördög Pradát visel című filmről

Emily Blunt
Vágólapra másolva!
Hatalmas siker volt a 2000-es évek filmje, Az ördög Pradát visel, így nem csoda, hogy folytatást kapott, melyet a Disney készíthet el a jövőben. A második részről most először Emily Blunt is megszólalt, aki különös dolgot árult el a várva várt produkcióról.
Vágólapra másolva!

Nem titok, hogy nemrég bejelentették a film készítői, hogy készül Az ördög Pradát visel második része. A filmet a 2000-es években, 2006-ban mutatták be, és  rendkívüli sikernek örvendett. Mind Hathaway, mind Streep karrierjének legnagyobb bevételét hozó filmjévé lépett elő. A kritikák egyhangúlag lelkesedtek Streep alakításáért, dicsérve őt, hogy egy negatív karaktert sokkalta komplexebbé tette, mint ahogyan a regényben szerepel. Ráadásul alakításáért Oscar-díjra is jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. Azonban a folytatásban nemcsak Meryl Streep, hanem Emily Blunt is visszatér.

Jelent Az ördög Prádát visel című filmből, jobb oldalt Emily Blunt
Jelent Az ördög Pradát visel című filmből, jobb oldalt Emily Blunt
Fotó: People/Instagram

Emily Blunt megszólalt a folytatásról

A színésznő Priestly­ első asszisztensét, Emily Charltont alakította, és habár a karaktere először nem keltett pozitív benyomást, a film végén kiderült, hogy egy szerethető figura, aki a nézők szívébe is belopta magát. Blunt már nagyon várja Az ördög Pradát visel következő etapját, amiről nemrég egy interjúban is mesélt.

Csak szeretnék megint egy jó kis szemsminket 

- mondta utalva Emily Charlton megjelenésére, aki mindig élénk, feltűnő szemsminket viselt. 

"Ezenkívül gyomorrontásban is reménykedem, hiszen ez első filmben is megbetegedett a karakterem, Emily" - tette hozzá a színésznő, aki több információt már nem osztott meg a folytatásról.

Emily Blunt
Emily Blunt élénk szemsminkkel
Fotó: Instagram.com/the.devil.wears.prada

Miről szól majd Az ördög Pradát visel második része?

Az ördög Pradát visel második részében ismét a Miranda Priestly (Meryl Streep) által vezetett Runway divatmagazin körül forogna, de ezúttal egy megkopott, régi fényében már nem tündöklő márkaként ábrázolnák, amely küzd a fiatalabb kiadókkal és a modern divattal - írja a Just Jared. 

A hírek szerint Aline Brosh McKenna, az első rész forgatókönyvírója, már tárgyalásokat folytat a visszatérésről. Emellett Wendy Finerman, az eredeti film producere is tervezi, hogy részt vesz a folytatásban.

Anne Hathaway nem biztos, hogy visszatér

Bár Anne Hathaway (Andrea "Andy" Sachs) karakterét sok rajongó visszavárta, úgy tűnik, hogy a színésznő ezt másképp gondolja. Egy interjúban ugyanis nemrég arról mesélt, hogy nehezen lehetne őt meggyőzni, hogy részt vegyen a készülő produkcióban.

"A színészek és a kreatív alkotók mind a karrierjüknek azon a pontján voltak, amikor a legideálisabb volt az együttállás. Ilyen varázslat csak egyszer adódik, nem lehet megismételni.

Én nem szeretem, ha egy remek film emlékét megmérgezi egy gyengébben sikerült folytatás, amitől aztán csak kínosan érzi magát mindenki

- árulta el. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!