Ezt komolyan gondolták? Így várhatjuk felkészülten a Squid Game 2. évadát

Vágólapra másolva!
A Netflix dél-koreai sorozata vírusos szenzációvá vált, az egyik legtöbbet nézett sorozat lett a népszerű streaming platformon. Már tudjuk, a Squid Game 2. évad megjelenésének dátumát, de mondunk még pár érdekességet róla.
Vágólapra másolva!

A nézők mindenhol el voltak ragadtatva Hwang Dong-hyuk író/rendező Battle Royale-jától, amely hétköznapi embereket hozott el nekünk kisgyermekek kedvenc játékaiban versengve, de mindannyian tudjuk, mi lett a vesztesekkel… Nos, kiderült, mikor folytatódik a Squid Game 2 évada : december 26-án. Igen, idén a Netflix kicsit csavart a megszokott karácsonyi filmek sorozatán… Lássuk, mit érdemes tudni a folytatásról. 

Squid Game 2. évad
Egészen sajátos időpontban tér vissza a Squid Game 2. évada - Fotó: Northfoto - Entertainment Pictures/MOVIESTILLS

Miről szól a Squid Game 2. évada? 

Az új évad még intenzívebb és halálosabb játékokat fog bemutatni. Három évvel az első után játszódik és elsősorban Gi-hun bosszújára fokuszál, de kiderül az is, a Front Man, azaz Hwang In-ho, miért kezdte el szervezni a játékot, amelyek még intenzívebbek és halálosabbak lesznek.   

Mit lehet tudni eddig a forgatásról?  

A Squid Game 2. évadát ismét a sorozat alkotója, Hwang Dong-hyuk írja és rendezi, aki bártan kijelentette, hogy a 2. évad nagyobb és jobb lesz, mint az előző.  A forgatása 2023 nyarán kezdődött és sokkal több időt vett igénybe, mint az 1. évadé, ami 10 hónapig tartott. A várakozás kínzóan hosszú volt, így nagyon reméljük, hogy megérte.  

Egy jó és egy rossz hír a rajongóknak 

A nemrég bejelentett 2. évad megjelenési dátuma után a Netflix egy másik bombát is ledobott. Hwang Dong-hyuk, a sorozat megalkotója nemcsak, azt kürtölte világgá, hogy a lesz 3. évad, hanem hogy az lesz az utolsó.  

Más Squid Game tartalom is található a Netflixen 

Megértjük, hogy sokan tűkön ülve várják a december 26-ot, így adunk egy tippet. A Netflix csinált egy valóságshow-t is a Squid Game rajongóknak, Squid Game: The Challenge címmel. Itt a való életben élő emberek beléphetnek a hírhedt játékba (persze a halál nélkül), ahol csak egy valaki viheti haza a hatalmas pénzdíjat. A műsor némi vitát generált mind koncepciója, mind forgatási környezete miatt. 

És hol van a Squid Game 2. évadának előzetese? 

Itt! Mutatjuk is.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!