Terhessége miatt sajnáltatja magát Szarvas Andi

Szarvas Andrea
2018: Szarvas Andrea
Fotó: Instagram/Szarvas Andrea
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nemrég jelentette be az egykori szépségkirálynő, hogy első gyerekét várja. Szarvas Andi és párja alig egy éve alkotnak egy párt, mégis a gyerekvállalás mellett döntöttek. Sokaknak nem szimpatikus, ahogyan a modell viselkedik a terhessége miatt, emiatt folyton kapja a kritikákat.
Vágólapra másolva!

Tavaly áprilisban árulta el az egykori szépségkirálynő, hogy véget ért jegyessége egykori vőlegényével, akivel három és fél év után szakítottak, a lánykérést követően egy évvel. Azonban Szarvas Andi nem sokáig szomorkodott egyedül, ugyanis tavaly nyáron már rátalált az újabb szerelem, a Dancing With The Stars egykori zsűritagjának, Molnár Andrea volt férjének személyében. A kapcsolatukról sokáig csak szűkszavúan beszéltek és közös képeket sem mutattak, de amint komolyabbra fordul köztük a dolog, úgy vállalták fel a szerelmüket is, és egy ideje egyre nyíltabban osztják meg a magánéletükkel kapcsolatos dolgokat.

Szarvas Andi
Szarvas Andi eljegyzési fotója
Fotó: Instagram/Szarvas Andi / Instagram/Szarvas Andi

A Farm VIP egykori játékosa korábban elárulta, hogy váratlanul jött az életébe az új szerelem, de szinte azonnal érezték, hogy egymásnak vannak teremtve.

Épp egy fotózásról indultam haza, amikor Zsolti meglátott az utcán... 

Felismert, majd később az Instagramon írt rám, ami persze végződhetett volna rosszul is, hiszen nem jellemző, hogy ismeretlenek üzenetére válaszolok, de valamiért akkor mégis másként cselekedtem" - mondta korábban az egykori szépségkirálynő, aki most boldogabb mint valaha, ugyanis Zsolt nem sokáig várt azzal, hogy feltegye barátnőjének a nagy kérdést, nemrég eljegyezte, majd hamarosan bejelentették azt is, hogy érkezik első közös gyerekük.

Korábban többeknek is feltűnt, hogy Szarvas Andi fotói manipulálásával próbálja titkolni, hogy eléggé meghízott, valószínűleg ez is a gyerekvállalás miatt volt így, csak akkor még nem akarták magukat elárulni. Most azonban már egyálatalán nem csinál belőle titkot Szarvas Andi, sőt, követői szerint elég idegesítő, hogy minden egyes megszólalásában arra lyukad ki, hogy gyereket vár, sőt, sokszor mintha panaszkodna is a megváltozott állapota miatt.

Végeztünk egy forgatással és nagyon elfáradtam, mert mostanában ezeket nagyon megérzem. Le is kellett dőlnöm egy kicsit, mielőtt átjönnek a barátaink. De addigra új erőt veszek majd magamon

- írta közösségi oldalán a követőinek, arra utalva, hogy nehezen viseli a terhességét. 

Ami mellett most nem mentek el szó nélkül, hogy kirakta magán beszélgetését, amit édesanyjával folytatott arról, hogy az mit főzzön neki a hétvégén, sokak szerint teljesen megváltozott az egykori szépségkirálynő az utóbbi időben, és nem jó irányba.

Hát, ez van... Pedig mostanában nem vagyok nagy étvágyú, viszont dönteni nem tudok. 

Megyünk haza vidékre, szegény anyát megszédítem" - írta egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben, amire már többen is lecsaptak egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban.

"Ez az új személyisége, hogy kismama" - utalt arra egy kommentelő, hogy eléggé megváltozott Szarvas Andi viselkedése.

Most komolyan az a tartalma, hogy ugráltatja az anyját, mint egy cselédet?

 - írta valaki felháborodottan, és többen is megjegyezték, hogy terhesség ide-oda, illene főznie saját magára is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!