Tolvai Reni bevallotta, kit is szeret valójában

TolvaiReni
Tolvai Reni
Fotó: Instragram/Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Mostanában Tolvai Reni egy kicsit hátrébb lépett a nyilvánosságtól, sokáig nem láthatta a közönség a televízió képernyőjén. Bár sokan azt hihették, hogy ennek a magánéletéhez van köze, de kijelenthető, hogy erről szó sincs.
Vágólapra másolva!

– Egész évben az új lemezemen, a TR Albumon dolgoztam, és semmi másra nem volt időm. De amikor felkértek a Sztárban Sztár All Starsba, azonnal igent mondtam, nagyon örülök a lehetőségnek – mesélte az énekesnő, aki 23 másik hírességgel vágott neki, hogy hétvégente megmérettesse magát az átalakulós énekviadalban.

Renit a TV2 képernyőjén ismerte meg az ország a Megasztár 5. évadában, amit nemcsak megnyert, de – úgy tűnik – életre szóló szerelmet is hozott neki Kállay-Saunders András személyében.  

Több mint egy évtizedig alkottak egy párt, majd hatalmas port vert fel a szakításuk.

Innentől kezdve azonban szinte semmit nem tudni róluk biztosan. Tavaly elég erős üzenetet küldtek: a díva új lemezén helyet kapott a Baby című duett Andrással.

Reni most megerősítette, hogy a magánéletében minden nyugodt és kiegyensúlyozott. Amikor a hot! rákérdezett, hogy konkrétan Andrással éli-e ilyen boldogan az életét, vagyis rendbe jött-e a kapcsolatuk, azt mondta: 

Igen, lehet tudni, hogy kivel. Minden rendben

 - írja a Bors.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!