Dancing with the Stars: ezt gondolja a kieséséről Kamarás Norbert - videó

Dancing with the Stars: a kiesők, Sebesi Daniella és Kamarás Norbert
Dancing with the Stars: a kiesők, Sebesi Daniella és Kamarás Norbert a műsorvezetők, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András között
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Szombat este elkezdődött a TV2 egyik legjobban várt showműsora. A Dancing with the Stars első adásában hatalmas drámákat láthattak a nézők, az eredményhirdetésnél pedig kiderült, hogy Kamarás Norbert és táncpartnere, Sebesi Daniella búcsúzott.
Vágólapra másolva!

Tegnap este elindult a Dancing with the Stars ötödik évada, a TV2 pedig rögtön az elején véget vetett a találgatásnak, leleplezte az eddig rejtegetett tizedik párost. Az értékelésnél Ördög Nóra kijelentette, hogy a műsor történetében az idei széria mezőnye a legerősebb, hiszen elképesztő produkciókat láthattak a nézők.

Dancing with the Stars
Dancing with the Stars, a kiesés
Fotó: Polyák Attila  Origo /  Polyák Attila  Origo 

Csalódott a Dancing with the Stars első kieső párosa

A három legkevesebb szavazatot Hosszú Katinka és Suti András, Kamarás Norbert és Sebesi Daniella, illetve Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapta, a zsűri pedig egyhangúlag úgy döntött, hogy Hosszú Katinkáék párosát mentették meg a kieséstől. Miután a nézők még szavazhattak, végül Tóth Gabit és Papp Máté Bencét juttatták tovább, így Kamarás Norbert és Sebesi Daniella búcsúzott a műsortól. A profi táncosnak ez volt az első nagy szereplése a Dancingben, az eredményhirdetés után így nem csoda, hogy elsírta magát, Kamarás Norbert pedig csalódott volt. 

"Most nagyon nehéz megszólalni. 

Nem akart sírni, de mégis sírtam. 

Nagyon büszke vagyok a Norbira, és örülök, hogy ezt így lehozta. Minden próbán ott volt, becsülettel végigcsinálta minden kérésemet. Jó lett volna még egyet továbbmenni, mert a következő táncban azt éreztem, hogy meg tudtuk volna mutatni Norbinak a komolyabb oldalát. 

Dancingdancingstarkieső
Fotó: Polyák Attila  Origo /  Polyák Attila  Origo 

Szomorú vagyok, de majd ebbe is megtaláljuk a pozitívat 

- mondta könnyeivel küszködve Sebesi Daniella.

Kamarás Norbert kiemelte, hogy nagyon megszerette ezt a közeget, a tánc pedig nemcsak feltöltötte, de egy biztonságos közeget is adott neki.

"Amit itt megtanultam, az egy nagyon jó tartást adott nekem. Daniellának nagyon köszönöm a közös munkát és nagyon sajnálom, hogy nyilván miattam, de hogy ő is kiesett a versenyből. Tudom, hogy mennyire szerette volna ezt, neki ez az élete, ez a mindene. Ez nagyon rossz, hogy így húzom magammal. Azt gondolom, hogy Daniellával ez a kapcsolat meg fog maradni. Sajnálom, hogy nem tudtam megmutatni a komolyabb énemet. Az egyik legfájóbb, hogy nem leszünk már ennek a versenynek és közösségnek a részesei" - részletezte Lissák Laurának a TV2 Play kamerái előtt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!