Meztelenre vetkőzött a Netflix egyik legvadítóbb, olasz színésznője - galéria

Vágólapra másolva!
Denise Capezza a Csalfa szerelem egyik főszereplője. Kétségkívül ő a Netflix egyik legszebb olasz színésznője. Nézze meg Denise Capezza félmeztelen és szexi, bikinis képeit!
Vágólapra másolva!

Denise Capezza gyönyörű és tehetséges olasz színésznő, aki az utóbbi években több figyelemre méltó szereplésével is felhívta magára a figyelmet. 1989-ben született Nápolyban, és nagyon fiatalon kezdte el színészi pályafutását. Először a közönség a Gomorra című népszerű olasz sorozatban figyelhetett fel rá, ahol Marinella karakterét alakította. A sötét bűnügyi dráma sikerével Capezza is széles körben ismertté vált, majd a Baby című Netflix-sorozatban és az Unwanted című krimiben is szerepelt. 

Denise Capezza gyönyörű és tehetséges olasz színésznő
Denise Capezza gyönyörű és tehetséges olasz színésznő
Fotó: Denise Capezza/Instagram

2023-ban újabb nagy lehetőséget kapott a Netflixen futó Csalfa szerelem (eredeti címén Inganno) című sorozatban, ami 2024 októberében debütált a platformon. Itt az egyik főszereplő karakterét formálja meg: kétségkívül ő a Netflix egyik legszebb olasz színésznője. 

Nézze meg a galériában a legjobb képeit!

Csalfa szerelem: kusza szerelmi szálak, sok megcsalás és hazugság

A történet a mesés Amalfi  vidéken játszódik, gyönyörű tájakkal, kusza szerelmi szálakkal és sok hazugsággal. A hat epizódból álló minisorozat egy idősebb, 60 éves gazdag nő és egy nála jóval fiatalabb férfi bonyolult és titkokkal teli kapcsolatát követi nyomon, amely számos családi és társadalmi konfliktust generál. Az olasz melodráma a hűtlenség és a szenvedély témáit dolgozza fel.  

Denise Capezza egy fiatal nőt alakít, aki bonyolult szerelmi háromszögbe keveredik a párossal, a titokzatos és kissé sötét személyisége miatt pedig jelentős bonyodalmakat okoz a történet során. Ebben a szerepben ismételten megmutatja, hogy milyen jó színésznő: a szerep kedvéért pedig többször fehérneműre és bikinire is vetkőzik. 

Jelenet a Netflix sorozatából
Fotó: Denise Capezza/Instagram

Denise Capezza színésznő nem beszél sokat a magánéletéről

Denise Capezza magánéletéről nem sok részlet került eddig a nyilvánosság elé, inkább a szakmai sikereire összpontosít. Annyit lehet tudni róla, hogy a nápolyi színésznő mindig nyitott volt a művészetekre, a színészet előtt sokáig balett-tanulmányokat folytatott. Vélhetően még fogunk hallani róla, mivel egyre több szerepet bíznak rá a rendezők és a közönség körében is egyre népszerűbb, folyamatosan növekszik követőtábora az Instagram-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!