Családi tragédia miatt békülhetett ki Dudás Miki és Szigligeti Ivett

szigligeti, dudás
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, brutális támadás érte az egykori kajakozó idős édesapját, aki jelenleg is kórházban van, kómában fekszik. Annyi biztos, hogy Dudás Miki nem fogja annyiban hagyni a dolgot, erre utalást is tett a bejegyzésében. Most azonban a tragédiának köszönhetően talán feleségével megoldódik a kapcsolatuk, ugyanis többeknek feltűnt, hogy Szigligeti Ivett nem hagyja magára gyerekei apját.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki a tegnapi nap folyamán osztotta meg, hogy 55 éves, rokkant nyugdíjas édesapját egyelőre ismeretlen okokból kegyetlenül megverték egy benzinkúton, ahol hat ismeretlen támadta meg. Az eddigi információk szerint a támadók bokszolók voltak, Dudás Miki édesapja azóta is kómában van. Az ügyről nemrég újabb információk is érkeztek, a BRFK megszólalt a brutális támadásról.

Dudás Miki
Dudás Miki idős apját brutális támadás érte, de felesége támogathatja őt a nehéz időkben
Fotó: Dudás Miki Instagram

BRFK Életvédelmi Osztály életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. 

A fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak az ügyben, és a feltételezett elkövetők mindegyikét másfél napon belül elfogták; egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, míg öt másik férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. 

A rendőrök négy gyanúsítottat őrizetbe is vettek. Az ügy minden részletre kiterjedő vizsgálata folyamatban van, az eljárás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni

- írták közleményükben.

Dudás Miki ügyvédei javaslatára nem árul el több információt a közösségi oldalán a történtekről, de ez az egész családot nagyon megviselte. Ráadásul épp válófélben volt gyerekei anyjával, Szigligeti Ivettel is, akivel tíz év házasság után ment tönkre a kapcsolatuk. Most azonban szemfüles követők kiszúrták, hogy talán kibékülhet a házaspár, ugyanis Dudás Miki fotóin feltűnik a felesége, bár figyelnek arra, hogy ne legyen feltűnő. Bár az is lehet, hogy csak a gyerekek miatt igyekeznek jó kapcsolatot ápolni, és csúnya szakításuk ellenére is félretenni a nézeteltéréseiket.

Most a házaspár követői a legújabb fotók alapján találgatni kezdtek, hogy talán a családban történt tragédia újra összehozta őket, hiszen Dudás Miki cukrászdába vitte gyerekeiket, és a fotón egy női kéz is feltűnik. Valaki azonban észrevette, hogy ez valószínűleg Szigligeti Ivett keze, hiszen az általa közzétett fotón jól látható, hogy ugyanolyan bordó manikűrt viselt, mint a női kéz, ami a férje fotóján is látható.

A képek között lapozhat:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!