Vilmos herceg fontos dologról mondott le Katalin miatt

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Vágólapra másolva!
A walesi herceg és hercegné nehéz hónapokon vannak túl. Katalin hercegné szerencsére már túl van a kemoterápián, állapota pedig már egyre jobb. Férje, Vilmos herceg egy interjúban bevallotta, hogy nemrég egy megható dolgot tett súlyos beteg feleségéért.
Vágólapra másolva!

Katalin hercegné még márciusban jelentette be, hogy rákos beteg. A diagnózist követően kemoterápiás kezeléseket kapott, így elvonult a nyilvánosság előtt, és csak a gyógyulására koncentrált. Családja, köztük férje, Vilmos herceg mindenben támogatták őt, sőt, a férfi egy különleges dologról is lemondott súlyos beteg felesége kedvéért.

Katalin hercegné
Katalin hercegné ma már jól van
Fotó: Instagram.com/_kate_middleton_royal

Katalin hercegné férje különleges dolgot tett

Vilmos herceg köztudottan rajong a sportért, azonban a nyáron megrendezett párizsi olimpián nem vett részt. Ezt pedig mind azért tette, hogy felesége ne legyen rosszabbul, és ne kapja el a koronavírust. 

"Miután elolvastam valakinek a COVID-ról szóló interjúját, úgy döntöttem, mivel a feleségem nyilvánvalóan kemoterápián volt, hogy nem akarom megkockáztatni, hogy hazahozzam a betegséget" - mesélte a walesi herceg.

Hozzátette, ugyan az olimpiát idén kihagyta, az eseményeket végigkövette, méghozzá a feleségével - írja a People

Vége a kemoterápiának

Katalin hercegné a hónap elején hozta nyilvánosságra, hogy befejezte a kemoterápiás kezelést.

"Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető utam hosszú. 

Alig várom azonban, hogy újra munkába álljak, és vállaljak még néhány nyilvános szereplést az elkövetkező hónapokban, amikor csak tehetem 

- jelentette be a hercegné.

Katalin egyébként részt vesz a hagyományosnak mondható énekes karácsonyi ünnepségen, a Westminster apátságban is, amire már nagyon sokan vártak, hiszen ez egybeforr a nevével.

Teljesítették egy rákbeteg fotós kívánságát

Egy tizenhatéves fotós a rákdiagnózisa után egy bakancslistát készített - és megosztotta az interneten - amelyen minden olyan dolog szerepel, amit még szeretne lefotózni. A Kensington-palota szerint Vilmos herceg a London Air Ambulance jótékonysági szervezeten keresztül - amelynek a herceg a védnöke - értesült Liz történetéről, majd vendégül hívták a lányt a palotába. 

A találkozóról Katalin és Vilmos is beszámolt a közösségi médiában:

"Öröm volt ma találkozni Lizzel Windsorban. 

Egy tehetséges fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnket inspirált. 

Köszönjük, hogy megosztotta velünk a fotóit és a történetét" - olvashatóak a sorok. 

Liz egy olyan fotót is posztolt, amelyet Sir Mark Cavendish kerékpárosról készített , akit a walesi herceg lovaggá ütött. Ez azután történt, hogy szerdán meghívták, hogy készítsen fotókat a kitüntetésüket átvevőkről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!