Vadító képeken a Kőgazdag fiatalok gigamellű, plasztikafüggő sztárja - galéria

Vágólapra másolva!
Tuvic Aleksandra imádja a testét, így nem csoda, hogy gyakran mutat magáról szexi, merész, olykor pikáns képeket. Hamarosan visszatér a képernyőre, újra láthatják a TV2 nézői.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, hamarosan újra láthatóak a Kőgazdag fiatalok a TV2 műsorán, október 14-től minden hétköznap este a Séfek séfe után jelentkezik a reality második évada. A tavalyi, debütáló szezonról nem túlzás azt mondani, hogy az év egyik legnagyobb tévés meglepetése volt, köszönhetően a benne szereplő fiataloknak és az őket körülvevő luxusnak. A műsor szereplői közül újra betekinthetünk PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe és hozzájuk csatlakozik Szandi barátnője, Szanyi Vanda is. 

Tuvic Aleksandra is visszatér a TV2 képernyőjére
Tuvic Aleksandra is visszatér a TV2 képernyőjére
Fotó: Tuvic Aleksandra/Instagram

Tuvic Aleksandra volt az első évad egyik legmegosztóbb szereplője, hatalmas melleiről és plasztikafüggőségéről akkoriban nagyon sokat beszélt.  Nézze meg a galériában a legvadítóbb képeit!

Tuvic Aleksandra nagyon szívesen mutogatja magát

Tuvic Aleksandra sosem titkolta, hogy plasztikafüggő, csak az orrát öt alkalommal operáltatta meg, mire úgy érezte, hogy elégedett az eredménnyel, szinte nincs olyan testrésze, amit ne szabtak volna át. A Nagy Őből, a Farm VIP-ból, Kőgazdag fiatalokból és a Párharcból is ismert realitysztár nemrég megdöbbentette az embereket, ugyanis elmondása szerint felhagyott a plasztikai beavatkozásokkal, erre pedig jó oka van.

Korábban nagyon elégedetlen volt magával, ezért anyagi helyzetéből adódóan megengedhette magának, hogy egy olyan testet csináltasson, amivel elégedett. Elsősorban nem tartotta magát elég nőiesnek, ezért döntött úgy, hogy plasztikáztat. 

"18 évesen feküdtem kés alá először, de már sokkal hamarabb tudtam, hogy lesz műtétem. 

Hát figyelj, nekem muszáj volt: egyrészt akkora volt az orrom, hogy ha kimentem a teraszra kiálltam azt hitték, könyöklök.

Egy férfinak lehet, hogy sármos, de nekem nem tetszett. Felső testem olyan volt, mint egy pubertáló kisfiúé, nem érzetem magam nőiesnek...  Jobb dolgokra is mehetett volna az az összeg. Közel egy budapesti szoba-konyha ára benne van már. Csak az orromat ötször kellett műteni. Azt hagyjuk, hogy miért. De ötször futottunk neki" - mondta korábban Tuvic Aleksandra, aki most döntött úgy, hogy elég volt, már csak ruhákra költ a továbbiakban.

Tuvic Aleksandra jelenleg imádja az alakját, így nem csoda, hogy az Instagram-oldalán gyakran mutat magáról szexi, merész, olykor pikáns képeket. A sztár az egyik barátnőjével nyaralt nemrég, és nem győzte megosztani a követőivel a vakáció legjobb pillanatait.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!