Az emberiség legnagyobb felfedezését ígérik a NASA nevében

Vágólapra másolva!
Egy új honlap szerint egy a NASA által tett felfedezés az egész Földet megrázza majd. Valószínűbb azonban, hogy egy reklámkampányról van szó, amíg a NASA igazi honlapja nem elérhető az amerikai kormány leállása miatt.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt pár napban egyre több helyen írnak a rememberthe13th.com honlapról. Itt az olvasható, hogy a NASA egy történelmi felfedezést tett, amely az egész bolygót megrázza majd. Ez a nap emlékezetes lesz mindenkinek, ezután már semmi nem lesz ugyanolyan.

Ez elég jól hangzik (vagy elég félelmetesen), de a részletekről semmit nem lehet tudni. A bejelentést eredetileg november 13-ára tervezték a honlap működtetői, de valamiért előrehozták október 6-ra, ahogyan azt a honlapon lévő visszaszámláló mutatja.

A NASA-ra nem jellemző kijelentések miatt a legtöbb külföldi hírportálnak az a véleménye, hogy valójában egy ügyes reklámkampányról van szó, amíg a NASA igazi honlapja nem elérhető az amerikai kormány leállása miatt. A NASA logóját viszont ez esetben jogtalanul használják, mert ezt az egyet tiltja a szervezet (minden más NASA-kép szabadon használható).

Vasárnap kora reggel elvileg többet tudhatunk majd, de például Földön kívüli értelemmel kapcsolatos felfedezésre mi sem számítunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!