Ismét van közvetlen járat Budapest és New York között

Vágólapra másolva!
Közvetlen repülőjáratot létesítettek New York és Budapest között. Az American Airlines Boeing B-767-300-as gépe, szerdán száll le először Ferihegyen.
Vágólapra másolva!

A járat, amelyet az American Airlines a szintén a oneworld légiszövetséghez tartozó Malévvel közös kód alatt üzemeltet, a nyári szezonban naponta fog közlekedni.

A Malév és az American Airlines utasai rövid átszállási idővel Európában 25, az Egyesült Államokban 35 célállomásra juthatnak el egymás járataival. A Malév kódja összesen 24 American-járaton szerepel majd.

A New Yorkból helyi idő szerint délután 6 óra 40-kor felszálló repülőgép reggel 9 óra 30-kor landol Budapesten, és 11 óra 55-kor indul vissza, hogy délután 3 óra 35 perckor visszaérkezzen az amerikai metropolisba.

A Malév korábbi partnere, a Delta Air Lines júniustól szintén a New York-i JFK repülőtérről indít járatokat Budapestre, de a SkyTeam szövetség tagjaként, a KLM holland légitársasággal együttműködve.

Az American Airlines szerdától az Iberia légitársasággal összefogva New Yorkból Madridba és Miamiból Barcelonába is indít járatokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről