A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Botrány volt a miami repülőtéren, mert egy utas nem viselt cipőt és verekedni akart

Miami
Vágólapra másolva!
Botrányt okozott Miami repülőterén egy részeg pár, mert egyikük nem viselt cipőt, így megtagadták tőle a felszállást a repülőgépre.
Vágólapra másolva!

Egy kaliforniai pár, a 23 éves Brittney Mohammadi és a 26 éves Manuel Arteaga Los Angelesbe akart volna repülni Miamiból, de az American Airlines alkalmazottja megtagadta a nőtől a beszállást a kapunál, mert nem viselt cipőt. Amikor a megkérdezték tőle, miért nincs rajta lábbeli, azt válaszolta:

Mohammadi kiabált, majd a pultra felugorva megpróbálta megütni az alkalmazottat. A nőt a párja húzta vissza, majd az alkalmazott rendőröket hívott, akik letartóztatták őket.

A rendőrség szerint a pár részeg volt, Arteaga elismerte, hogy ittak. A férfi „100 százalékos felelősséget" vállalat azért, hogy az incidens elfajult, de azt mondta, mindkettejükkel durván bántak a letartóztatás során.

Állítása szerint a biztonsági ellenőrzésen is cipő nélkül ment át a párja, és senki nem szólt neki emiatt.

A férfit rendbontással, a letartóztatással szembeni ellenállással és egy rendőr megütésével vádolják, míg a nőt részegen elkövetett rendzavarással és a rendőrrel szembeni ellenállással – írja a Fox News. A nő a járványhelyzet ellenére sem nem viselt maszkot, a férfi eleinte igen, aztán az is lejjebb csúszott az arcáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!