A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Családja szeme láttára halt meg egy apa az egyik spanyolországi reptéren

Vágólapra másolva!
Egy hét gyerekes családapa hirtelen rosszul lett az egyik spanyolországi reptéren és szinte azonnal meg is halt. A szörnyű eseményeket a családja is végig nézte. Mint kiderült, a férfi csak néhány perc választotta el attól, hogy felszálljon a repülőre.
Vágólapra másolva!

Andrew Haxtonnak és családjának augusztus 12-én ért véget az egy hetes nyaralása Tenerifén. A férfi feleségével,  Ann-Marie-vel, és hét gyerekükkel épp arra várt, hogy felszállhassanak a Skóciába tartó gépre. 

Azonban a várokozás közben, az 53 éves Andrew hirtelen rosszul lett, szívrohamot kapott.

 A férfit nem sokkal később egy Kanári-szegeteken lévő kórházba vitték, ahol az orvosi segítség ellenére nem tudták megmenteni az életét. 

Andrew unokaöccse, a 39 éves Michael McDiarmid, a Mirrornak elmondta, hogy a férfi felesége a nyaralásukról rendszeresen küldött képeket, amiken nem látszódott, hogy Andrewnak bármilyen egészségügyi problémája lenne. Sőt a halála előtt készült képeken remekül nézett ki. 

Egyik percben tele volt energiával, másikban pedig már halott volt. Felfoghatatlan tragédia!

- mondta az apa unkaöccse.

image

Miközben a férfi családja megpróbálja feldolgozni az elvesztését, arról kaptak hírt, hogy 10 és 20 ezer font (4 és 9 millió forint) közötti összeget kell majd azért fizetniük, hogy családtagjuk holttestét haza szállítsák Skóciába. 

Drága lesz hazahozni és fedezni a temetés költségeit, de Ann-Marie, nagynéném egyedül maradt a gyerekekkel, ezért a család mindent megtesz azért, hogy haza tudják hozni Andrewt. 

- meséli Michael, aki azt is elmondta, hogy a nagybátyja egy nagyszerű ember volt, aki önzetlenül, mindig másokat helyezett maga elé.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a Bangkok nemzetközi repülőterén halálos baleset történt. A 22 éves Wisatrat Tangsoh - liftszerelő - a bangkoki Szuvarnabhumi nemzetközi repülőtér liftaknájában dolgozott, amikor a két tonnás üveglift kedd délután lezuhant. Az utasok a közelben voltak az indulási terminálon, amikor szörnyű kiáltásokat hallottak, a személyzet pedig gyorsan elkerítette a területet és orvosi segítséget hívott. 

Az Asian Elevator Co. Ltd. munkatársai a helyszínre sietettek, de a férfi már nem élt. Úgy tudni, hogy a férfi egy csavarkulcsot próbált kivenni az akna aljából, amikor az lassan ereszkedni kezdett, és már nem tudott kijutni. 

A helyszínre érkező orvosok a férfit halottnak nyilvánították. Wisatrat katasztrofális fejsérülést szenvedett a balesetben, holttestét a Chakri Naruebodindra Orvosi Intézetbe szállították boncolásra. A repülőtér vezetői azt mondták, hogy a 22 éves férfi nem tartotta be a biztonsági előírásokat - írja a Bangkok Post

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!