Újabb tragédia történt a magyarok kedvenc üdülőhelyén

Vágólapra másolva!
A fiatal jogászhallgató egy szálloda erkélyéről zuhant le.
Vágólapra másolva!

Borzasztó tragédia történt Ibizán, a Hotel Vibra Districtben - írja a Bors

Egy 19 éves jogászhallgató, Emma Ramsay kedden hajnali három óra körül ugyanis egyelőre tisztázatlan körülmények között lezuhant a szálloda 6. emeletének egyik erkélyéről, és az esés következtében meghalt.

 A brit Dél-Lanarkshire-ből származó tanuló a halála előtt néhány órával még boldogan posztolt videókat a közösségi médiában arról, hogy jól érzi magát a buliszigeten. A Metro magazin információi szerint a fiatal lány egy véletlen baleset áldozatává válhatott.

Emma legjobb barátnője, Paris McGoldrick megrázó sorokkal búcsúzkodott a Facebook-oldalán, miután elveszítette a másik felét:

Nem is tudom, hol kezdjem, el sem tudnám mondani, hogy milyen tökéletes volt a mi Emmánk. Mindent szerettem benned, és örökké fogom is. A mennyország megszerezte a legszebb angyalát, akit valaha kaphat, és örökké hálás leszek, hogy a barátomnak hívhattalak. Örökké dédelgetem a közös pillanatainkat. Örökké szeretlek, te lány

– zárta sorait Paris. A fiatal jogászhallgató lány mindössze a tavalyi évben érettségizett le a St. John Ogilvie Gimnáziumban, amelynek igazgatója szintén szívszorító szavakkal búcsúzott el szeretett diákjuktól.

Megdöbbentett és elszomorított minket a szívszorító hír, miszerint egykori éltanulónk, Emma Ramsay hirtelen elhunyt. Emma hihetetlenül kedves, szorgalmas, okos és tehetséges tanuló volt, aki sokat segített az iskolai közösségünk alakításában. Gondolataink és imáink a családjával és a barátaival vannak ezekben a nehéz időkben. Emma hiányozni fog, és örökre különleges helyet foglal el az iskolánkban


– írta közleményében a lány középiskolájának igazgatója, Lorna Lawson.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!