Extra exek

Vágólapra másolva!
Ahány nap annyi panasz, ma is több kisebb csapatban lelkiztek a játékosok. Sokan vannak, s ha nem elég a közöttük lévő viszony, hát még mindig van megbeszélni való a kinti világból.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek: klikk a fotóra!

Szilvi, akinek sok van a rovásán, Ágicánál keresett menedéket: "Mindenki csak átvert és magamat kell megvédjem, egész életemben így volt." Ágica megértő volt, és őszinte "Nehéz helyzetben leszek, ha Leo téged hív ki, téged foglak kiszavazni, mert tartozom neki ennyivel, pedig te állsz hozzám a legközelebb." Szilvi megértő volt.

Tovább folyik a hangyából elefántcsinálás, Segal és Tommyboy, és Frenki próbálja lebeszélni Anettet arról, hogy most már többet ne hozza szóba Csaba szörnyű bűnét, azaz az egyoldalú érzelmét iránta, és ebből már tényleg mindenkinek elege van. Pandora egyszerűen tudatja a szőkével : "Én ezt már rohadtul unom, és amíg előhozod, addig ez téma lesz."

Az udvaron napozgatva még több szög bújt ki a zsákból: a téma az exek, mindenki kibeszéli a magáét. Órákig eltart az élmények megosztása, Frenki még nem áll elő a friss exét illető részletekkel, viszont erősen érdeklődik a lányok dolgairól, puhatolni próbálja, milyen férfi kell nekik. Nos, nem kell őket félteni, Jenny hangját is halljuk végre, de Katka átveszi tőle szót, erről bővebben is beszámolunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről