Katka lebukott

Vágólapra másolva!
Lakóink tegnap este valamiért nem haraptak rá a külvilág híreire. Annak ellenére, hogy Segalhoz és Katkához könyörtelenek voltak a nézők, sem előbbi, sem utóbbi játékos nem húzta fel magát a súlyos kritikákon.
Vágólapra másolva!

A tegnap esti üzeneteket Marcsi olvasta fel, aki - mivel rengeteg pozitív sms-t kapott - szépen hangosan, artikulálva meg is köszönte azokat. Segalra eléggé rászálltak a nézők azon döntése miatt, hogy Milót, a Villa kedvencét hívta ki másodikként párbajozni. Érdekes módon a miskolci üzletember nem kommentálta a hallottakat.

Forrás: RTLKLUB

Tegnap este Ágica a Riportszobában elmondta, hogy nem féltékeny Katkára, bár néha ő is elcsodálkozik azon, mennyire rá tud állni Leóra. A nézők azonban nem voltak ilyen jóhiszeműek, a párbajozó is megkapta a magáért. Tegnap este - a megszokotthoz képest - keveset rágódtak a külvilág véleményén.

Forrás: RTLKLUB

- Marcsi, bízz Segalban és visszajön. (sanyi)
- Segal taktikázik, most bárány akar lenni. Nagyon hamis ember, csak saját magát szereti. A nagy hús. Remélem, kint marad. (Lilo)
- Segal egy jellemtelen bunkó! Nem mert kivinni olyat, akivel küzdenie kell. (Mac)
- Segal, remélem a húzásod a vesztedet jelenti! Hajrá Milo vagy Katka! (Lydia)
- Katka! Hogy lehet, hogy te Leo fülét simogatod és te figyelmezteted Ágicát, hogy járjon nyitott szemmel? Hogy nevezed az ilyen embert? (fanclubber)
- Segal te gyáva és egy jellemtelen bunkó vagy. De máris vesztettél és nem vagy, és nem is leszel nyerő soha.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről