A borjak nem menekülnek

Vágólapra másolva!
Csaba és Milo húsvétkor, mind minden rendes vidéki gyerek, nem szoktak pihenni. Ezért kézilabdáztak, borjakat fogtak be és tüzeket hánytak.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Csaba valódi lovakkal

A cowboy megkapta az akasztói kirándulása alatt készült képeit, így már mindenki láthatja lovait is, de sokat azért nem mesélt róluk, pedig mindenki megcsodálta.
- Ez a Tenkes, ez itt a Matyi, ez meg a Kakas. Ez a pimasz, majd levetett.

Tevékeny napot tartottak a szintén vidéki gyerek Milóval, mintha csak otthon lettek volna, az udvaron előbb a tojásokkal koccintani, aztán labdázni próbáltak, persze rendesen összepiszkították a műfüvet.

Csaba később az udvaron a lasszózást kezdte gyakorolni, a levegőbe, mire megszánták őt a szerkesztők és küldtek neki borjakat. Az történt ugyanis, hogy Leo a mikroportját kezébe rejtegetve sugdolódzott, Tommyboy pedig idő előtt dobta le magáról népviseletét, ezért mindketten büntetést kaptak. Kétszer húsz percig kellett futniuk körbe az udvaron, míg Csaba rájuk dobálta a lasszót. A fiúk kemények voltak, és a futkosót énekelve teljesítették, Leo még a medencébe is beugrott a végén. Azóta persze moccanni sem bír.

Milo apró, haszontalan tárgyak készítésében birokra akar kelni Leóval, egy apró vulkánt készített és azzal kitörni a nyomorúságból. Olyan sziporkázónak tartotta ötletét, hogy el akarja készíteni nagyobban is, Frenki ehhez irrigátort akart kunyerálni a lányoktól, és megdöbbent, hogy nincs nekik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!