A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kusza kapcsolat

Vágólapra másolva!
A mai nap sem múlt el vita nélkül. Ágica megsértődött Leóra, mert a földesúr ma nem foglalkozott vele eleget. 
Vágólapra másolva!

A vita megértéséhez fel kell idéznünk néhány eseményt. A tegnapi felhőszakadást Leo nagyon élvezte és az esőben tombolt, meg hülyéskedett Katkával.

Ágica természetesen ezt zokon vette, hiszen ő a teraszra húzódott a zápor elől, és elvárta volna, hogy kedvese vele foglalkozzon. Éjjel Ágica - mivel kocsmárosné volt - a hálóban aludt, Leo, mint jobbágy pedig a szaunában.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A reggeli napsütésre ébredve Leo és Katka boldogan vetették magukat a medencébe, amit Anett egy ideig nézett, majd vitte a hírt barátnőjének. Persze csakis a jóindulat beszélt belőle: "Katka és Leo milyen jól szórakoznak kint."

A kocsmárosné várt egy kicsit, hogy kedvese vajon megy-e őt összecsókolgatni, de ez nem történt meg.

A nap folyamán megváltoztak a szerepek. Leo földesúr lett, Ági pedig jobbágy. A játék értelmében a különböző rendbe tartozó emberek nem vegyülnek egymással, ezért aztán Leo nem nyaldosta egész nap szerelmét.

Ágica ezt sem nézte jó szemmel, majd este, amikor Leo közelített felé azonnal támadásba lendült.

Forrás: RTLKLUB



Ágica: Ne megint estére jöjjön rád ez az egész.
Leo: Azért most jön rám, mert most viselkedhetek másként.
Ágica: Honnan tudod?
Leo: Mert vége a napnak. Volt már gyűlés is.
Ágica: Amikor én voltam a kocsmárosné akkor is téged néztelek. Te profi főnők vagy. Jól játszod a szereped. Most is játszol. Földesúr vagy. A társ nem csak akkor társ, amikor te úgy érzed.
Leo: Pont te mondod ezt?
Ágica: Igen, mert én mindig figyelek rád. Te pedig, amikor kedved van bújsz, amikor nincs, akkor nem.
Leo: Nem érted, hogy ez egy játék? Én vagyok a földesúr. A játékot játszani kell.
Ágica: Nálunk mindig úgy van, hogy neked legyen igazad.
Leo: Próbálom elmagyarázni. Én nem vagyok olyan ragaszkodó, mint te. De egyébként a tegnapi esős dolognál kétszer rád néztem, te folyamatosan vágtad a fejeket. Akkor minek menjek oda?
Ágica: Nem így van
Leo: Te meg se próbálod látni a másik oldalt.
Ágica: Minden áldott nap ez van. Mindig vita van.

Forrás: RTLKLUB

A gyorsan jött veszekedés után Leo Anettel próbált beszélni a történtekről. (Ha tudná, hogy az ő keze is jócskán benne van a dologban, talán nem tette volna.)

Az érdi lány tanácsokkal látta el a fiút, hogy figyeljen jobban kedvesére. A többiek is belefolytak a beszélgetésbe, és mindenki próbálta elmondani a véleményét.

Ágica egyszer csak kirobbant a szaunából, meghallotta, hogy róluk van szó és újra kedvese torkának esett. "Te normális vagy? Én azon fáradozom, hogy a többieket ne untassuk ezzel az egésszel, te meg idejössz mindent kiteregetni."

Ezzel ledobta magát a székre és világfájdalommal az arcán ő is elkezdte ecsetelni veszekedésük részleteit. (No comment.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!