Vágólapra másolva!
A hatalmas szellemi koncentrációt igénylő krumplipucolás során Frenki, Szilvi és Ágica verbális játékokkal ütik el az időt. Keresztneveket mondanak szépen sorban: az új név első betűjének pedig a korábban elhangzott név utolsó hangjával kell megegyeznie.
Vágólapra másolva!

"Sándor már volt" - dünnyögi valamelyik lány mélabúsan, ezzel vége is szakad az intellektuális tornának. Ország-városra vált a kollektíva. Hámozzák a burgonyákat derekasan, kuncognak, nevetgélnek, a pucér krumplik pedig bágyadtan úszkálnak a zavaros lében. Közben a nappaliban a szerb származású Milo egy képzeletbeli géppisztollyal lövöldöz és bombarobbanást imitál némán (a délszláv háború emlékei bukkannak fel?) - mivel a többiek értő figyelemmel szemlélik, hamar kiderül, hogy activity zajlik.

Forrás: RTLKLUB

Frenki oldala

Friss fotók

Ferenc és Marika később kitelepednek a teraszra és a meghitt magányt kihasználva előbb a szájfény és a rúzs közti szignifikáns differenciáról elmélkednek, majd a rettentő másnaposság elleni ádáz küzdelem a téma. Koleszos élmények, borzalmas reggelek villannak fel tompán, fájdalmasan. A nikotinfüggők klubjához Szilvi is csatlakozna, ám mire ő kiül, a többiek bemennek: így csak a füstös magány marad számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!