Vágólapra másolva!
A Williams istálló ígéretéhez híven pénteken hivatalos közleményében megerősítette, hogy az AT&T lesz a csapat főszponzora a 2007-es idényben, miután egy többéves szerzősét kötött a telekommunikációs cégóriással.
Vágólapra másolva!

A világ egyik legnagyobb, és Amerikai vezető telekommunikációs vállalata, az AT&T számára nem ismeretlen a Forma-1 világa, hiszen korábban a Jaguar Racing istállót támogatta, ám jövőre már főszponzorként lesz jelen a királykategóriában.

"A Forma-1 kivételes lehetőség egy nagy cég számára, hogy megismertesse a világgal a nevét" - mondta az AT&T marketingigazgatója, Mark Keiffer. "Az AT&T és a Williams céljai közösek, hiszen mindkét cég számára fontos az innováció, a gyorsaság, és a tökéletes teljesítőképesség. Bízunk benne, hogy a Williams és az AT&T partneri kapcsolata mindkét fél számára gyümölcsöző lesz a jövőben."

A csapat hivatalos neve a 2007-es idénytől AT&T Williams F1 Team lesz, erősítette meg a grove-i alakulat vezetősége.

"Különleges megtiszteltetés a Williams istálló számára, hogy egy ilyen hatalmas cég nagykövete lehet, mint az AT&T" - mondta a csapat névadó társtulajdonosa, Sir Frank Williams. "Bízunk benne, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy profitálni tudjanak az együttműködésből."

Az AT&T különböző kommunikációs berendezésekkel látja majd el a csapatot a gyárban, a versenyhétvégéken, illetve a teszteken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről