A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Renault nem száll el a pénteki eredménytől

Vágólapra másolva!
A Spanyol Nagydíj eddigi legnagyobb meglepetésével a Renault istálló szolgált, a tavalyi világbajnok ugyanis az idei év gyenge eredményei után Barcelonában a pénteki második szabadedzésen a második és harmadik helyet szerezte meg.
Vágólapra másolva!

Fisichelláék négykerekűi azonban kevés üzemanyaggal köröztek, így ők is belátják, hogy ezek a mai eredmények nem tükrözik hűen az erőviszonyokat.

"Teljesen rendben volt ez a mai nap, sűrű programunk volt, de mindent probléma nélkül el tudtunk végezni"- kezdte összefoglalóját Giancarlo Fisichella "Változtattunk a beállításokon, de az autó nem lett sokkal jobb."

"Úgy érzem, hogy egy kicsit közelebb vagyunk az élmezőnyhöz, de a mai eredményeinktől nem szabad elszállnunk. Mindenkit emlékeztetnék, hogy még csak péntek van, meg kell várnunk, hogy holnap mi történik. A középmezőnyben hihetetlenül kiélezett a harc, az időmérőn nagyon oda kel tennünk magunkat, hogy jó rajtpozíciót harcoljunk ki magunknak"- fejezte be Fisichella.

Az olasz csapattársa, Heikki Kovalainen is jól szerepelt a második kilencven perc során, hiszen harmadik lett: "Jól kezdődött a hétvége. Teljesítettük a programot, és az autó egyensúlyán sikerült javítani egy kicsit. A holnapi utolsó szabadedzésen építhetünk erre mai produkcióra."

"Holnap mindent el kell követnünk azért, hogy a legjobb tízből rajtolhassunk a versenyen, de ez az első három futamhoz hasonlóan most is nagyon nehéz lesz"- tette még hozzá a finn.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!