Bemutatták az új Jaguart, a meseszép utasterének az egész világon nincs párja

jaguar xf
Vágólapra másolva!
Megújult a Jaguar XF, különösen az autó utasterében dolgoztak sokat a mérnökök.
Vágólapra másolva!

Ráncfelvarráson esett át a Jaguar XF, a külső átalakítások ennek megfelelően nem túl forradalmiak: a módosított első és hátsó lökhárítók, az új hűtőrács és a teljesen LED-es fényszórók nem változtattak jelentősen az autó karakterén, bár kétségtelenül sportosabb lett.

Forrás: Jaguar

A műszerfalat az utolsó csavarig újratervezték,

az új vezetői környezet teljes mértékben vezetőközpontú. A műszerfalra lendületesen felfutó új, sportos középkonzol opcióként jelerősítő funkcióval kiegészített, vezeték nélküli telefontöltőt is tartalmaz.

Forrás: Jaguar

A megújult belső tér központi eleme a teljesen integrált, 11,4 colos, magnéziumkeretbe foglalt, ívelt üvegpanellel fedett HD-felbontású érintőképernyő.

A kategóriában első ízben alkalmazott aktív útzaj-csillapítási technológia folyamatosan méri az útfelületen keletkező rezgéseket, és kiszámítja, milyen eltolt fázisú hanghullámmal tudja semlegesíteni az utasok füléhez eljutó zajokat.

Forrás: Jaguar

Az ülések szélesebb párnázatot, új masszázsfunkciót, valamint nagyobb felületen működő hűtő és fűtő funkciót kaptak. A minden modellhez felárért rendelhető Nanoe ionizáló technológia eltávolítja a levegőből az allergén anyagokat, valamint semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Modern és letisztult környezet, talán ez most az etalon a kategóriában Forrás: Jaguar

A kínálatban megjelent egy új mild hybrid dízelmotor:

a 204 lóerős, kétliteres egység 24 lóerővel erősebb, mint elődje,

kedvezőbb fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett. Benzinmotorok közül 250 vagy 300 lóerős kétliteres választható, minden motorhoz nyolcfokozatú automata sebességváltó kapcsolódik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!