Autómentés az ország bármely pontján

accident assist assistance auto car carrier craning damage danger disaster distress emergency equipment help highway pickup problem repair rescue road roadside safety service street tow traffic trailer transport transportation trouble truck vehicle Tow tr
Tow truck towing a broken down car on the street.
Vágólapra másolva!
Amikor gyanútlanul bepattan az autójába, bizonyára Ön sem szokott arra gondolni, hogy bármikor lerobbanhat. Pedig ilyesmi sajnos bárhol, bármikor, bárkivel előfordulhat. Mit tehet akkor, ha egy eldugott mellékúton kerül bajba? Szerencsére a modern technológia ekkor is a segítségére siet.
Vágólapra másolva!
Forrás: elements.envato.com

Hívjon autómentőt az "Okos" Keresővel! Ehhez nem kell mást tenni, mint előkapni a telefonját, amivel megadható a pontos pozíció. Az sem jelent gondot, hogyha nincs a közelben település, vagy ha nem tudja az utca nevét. A non-stop autómentés minden szituációban a segítségére lesz, ezért könnyen kilábalhat még a legkilátástalanabb helyzetekből is. Nem kell pánikba esni akkor sem, hogyha az adott helyen nincs internetelérés. Ebben az esetben telefonon keresztül veheti fel a kapcsolatot a non-stop autómentés ügyfélszolgálatával, és így is megadhatja a helyzetét.

Nemcsak Budapesten és környékén számíthat az autómentésre

Az ország legeldugottabb pontján is segít a profi autómentés. Csupán a pontos koordinátákra van szükség. Ezután nem kell mást tenni, mint türelmesen várni. Ezt követően az autómentő hamarosan a helyszínre érkezik. A szolgáltatás igénybevétele rendkívül egyszerű, amit a weboldalon található utasítások szerint tehet meg.

Alapvetően két opció áll rendelkezésre. Vagy automatikus helymeghatározás segítségével hív autómentőt, vagy manuálisan beírja az adott címet, ahol tartózkodik. Amennyiben van rá lehetősége, érdemes az automatizált módszert választani, mert gyakran sokkal gyorsabb és pontosabb, mint a manuális. Kétség sem férhet ahhoz, hogy a bejelentést követően a segítség már néhány perc múlva útnak indul. Nem számít az sem, hogyha éppen hétvégén válik esedékessé az autómentés Budapest környékén. Akkor sem kilátástalanok az esélyei, hogyha vidéken kerül szorult helyzetbe, például egy ünnepnapon, hiszen az autómentés bármikor igénybevehető.

Megbízható szolgáltatás, amely megjeleníti a partnerszolgáltatók telephelyeit, ezáltal biztosítva a leggyorsabb segítséget a bajbajutott ügyfeleknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!