Örömhír a magyar autósoknak, van valami, amiért most kevesebbet kell majd fizetniük

autókereskedések
autókereskedés, Budapest, 2016.
Vágólapra másolva!
Már csak egy hét maradt a biztosítóváltásra, a hajrájához érkezett az idei kgfb-kampány. Van egy nagyon kedvező fejlemény is.
Vágólapra másolva!

Alig több mint egy hete maradt az év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező autósoknak arra, hogy eldöntsék: elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő éves időszakra, vagy inkább szerződést váltanak.

A novemberben zajló év végi kgfb-kampány eddigi szakaszában

az érintett ügyfelek 24 ezer forint körüli átlagdíjon kötötték meg szerződéseiket, ami 8 százalékkal kedvezőbb a tavalyi kampányban tapasztalt 26 100 forintos szintnél

– írta saját adatbázisára hivatkozva a Netrisk.

A biztosításközvetítő portálnál lezajlott közel 14 ezer tényleges megrendelés során az ügyfelek 62 százaléka a következő évre három szereplőnél, az Union, a Genertel és az Uniqa biztosítóknál kötöttek új szerződést.

Az idei kampányban több biztosító is számottevő mértékű díjcsökkentést hajtott végre, biztosítóváltással a vártnál jóval többet lehet megtakarítani.

Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy az autósok jelentős része a rendelkezésre álló időszak utolsó napjaiban lép, így a Netrisk várakozása szerint december 1-jéig még 30-40 ezer szerződés felmondására kerülhet sor.

Az idei kampányban sok más mellett

olyan egyedi kedvezményeket is alkalmaznak egyes biztosítók, mint a heti több napot home office-ban dolgozók kedvezménye,

vagy a legidősebb vezető kedvezménye: ebben az esetben az üzemben tartó azt vállalja, hogy a biztosítási év során a gépjárművet 69 évnél idősebb személy nem vezeti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!