Bevezető kedvezménnyel kapható most hétvégén a legkisebb Toyota

Molnár Andrea, a Toyota reklámarca
Vágólapra másolva!
Az új Aygo X a május 6-9. között megrendezésre kerülő Toyota Nyílt Hétvégén lesz először látható Magyarországon. A mini SUV-ot bevezető kedvezménnyel kínálják, de az sem jár rosszul, akit a nagyobb autók érdekelnek, ugyanis a japán autógyártó a többi modelljéhez is árkedvezményt, ajándék tartozékot kínál.
Vágólapra másolva!
Molnár Andrea, a Toyota reklámarca Forrás: Toyota

Az új Aygo X mostani nyílt hétvégén lesz először látható a márkakereskedésekben, a miniautóra ráadásul a hétvégén a Toyota bevezető kedvezményt is kínál: az Active felszereltségű verzió az 1,0 literes szívómotorral és kézi váltóval

4,78 millió forintba kerül,

és ebben ajándék tartozékok is benne vannak. Az alapfelszereltségbe beletartozik a 17 colos kerékszett, a manuális klíma, a sávtartó rendszer és az elektromos ablakemelő. De az sem jár rosszul, akit a nagyobb autók érdekelnek, ugyanis május 6. és 9. között a japán autógyártó a legtöbb modelljére egyedi ajánlatot (árkedvezményt, ajándék tartozékot) kínál.

A mostani chiphiány és az ezeknek köszönhető korlátozott kínálat, illetve hosszú szállítási határidők jellemezte autópiaci helyzetben ritkaságszámba megy, hogy egy autógyártó nyílt napokat tartson, az pedig még ritkább, hogy a modelljeire kedvezményt is kínáljon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!