A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Büntetőfékező rendőr, autós üldözésbe keveredő közutas, körforgalomban eltévedő autós - videók

Vágólapra másolva!
Válogatás az ezen a héten közzétett, hajmeresztő hazai közúti eseményekből.
Vágólapra másolva!

Egy taxis az Árpád hídon közlekedett Budáról Pest irányába, amikor egy forgalommal szemben közlekedő autó bukkant fel a belső sávban. Az eltévedt sofőr visszafordult, mielőtt nagyobb baj történt volna. Videó ide kattintva!

Egy férfi éppen a kutyáját sétáltatta Székesfehérváron, amikor az állat váratlanul egy autó elé rohant. A kutyasétáltató elismerte, hogy ő volt a hibás. Videó ide kattintva!

 

Egy rendőrautó vezetője előbb ráhúzta a kormányt egy másik sofőrre, majd közel állóra büntetőfékezett az M1-M7 bevezető szakaszán. A rendőrség intézkedett. Videó ide kattintva!

Az M0-11-es főút budakalászi turbókörforgalmánál egy autós valamiért úgy gondolta, hogy balra kis ívben gyorsabban eljuthat a bevásárlóközpontokhoz. Videó ide kattintva!

Itt kellett volna lehajtanom - gondolta két hazai sofőr, aztán elképesztő dolgot műveltek. A forgalomfigyelő kamerák mindent rögzítettek. Videó ide kattintva!

 

Makón közlekedve rögzített furcsa műszaki mentést egy autós. Egy autó vontatott egy másikat, amelyiknek nyitva volt a motorházteteje. Videó ide kattintva!

A forgalommal szemben közlekedett egy Jaguar sofőrje a Szentendrei úton. Csepelen is volt egy váratlan helyzet. Videó ide kattintva!

Közutas furgonnal háborúzott egy autós az M0-M5 kereszteződésében, mutogatás és büntetőfékezés is volt. Videó ide kattintva!

 

Gyalogosnak képzelte magát egy BMW-s a 6-os úton, gondolkodás nélkül áthajtott a zebrán. És még így sem várta meg a neki szóló zöld jelzést. Videó ide kattintva!

Egy fát és egy közlekedési táblát is elintézett egy Kiskunhalason driftelgető BMW-s. Önként sétált be a rendőrségre. Videó ide kattintva!
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!