Életveszélyesen előző utánfutós, terelést bontó és forgalommal szemben elinduló ámokfutó - videók

Vágólapra másolva!
Válogatás az ezen a héten közzétett, hajmeresztő hazai közúti eseményekből.
Vágólapra másolva!

Egy autós a 445-ös úton közlekedett Kecskemét mellett, amikor életveszélyes helyzetbe került. Egy utánfutót is húzó autós csak azért is egy kamion elé akart kerülni. Videó ide kattintva!

Szinte egyszerre akart sávot váltani két autós az M0-s autóúton. Az egyik sofőr elrántotta a kormányt, majd elvesztette az irányítást a járműve felett. Videó ide kattintva!

Egy autó vezetője átgázolt a terelésen, majd megállás nélkül továbbhajtott az M7-esen. Azt sem vette észre, hogy a forgalommal szemben halad. Videó ide kattintva!

Egy belső sávban haladó autó váratlanul a szalagkorlát felé sodródott, arról visszapattant, nekicsapódott egy külső sávban haladó járműnek, majd ismét a szalagkorlátnak rohant az M1-esen. Videó ide kattintva!

 

Egy autós elaludhatott, emiatt egy kanyarban frontálisan ütközött a szemből érkező tartálykocsival Környebányánál. Videó ide kattintva!

Olyan meglepetés ért a zebránál egy budapesti buszvezetőt, hogy sokáig nem felejti el. Ilyen akadállyal tényleg ritkán lehet találkozni. Videó ide kattintva!

Az M0-s autóúton egy autós elveszítette az uralmát a kocsija felett, nekiment a belső szalagkorlátnak, majd a külső sávban állt meg. Egy kamionos segített. Videó ide kattintva!

Autónak hajtott egy biciklis egy székesfehérvári gyalogátkelőn. Nem szállt le a kerékpárról, az autó vezetője nem is láthatta. Videó ide kattintva!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!