diéta 2023. 01. 16.
Négy étkezési szokás, amely csökkenti a korai halál kockázatát
Ez az egyik legátfogóbb eddigi tanulmány a témában.
![](https://cdn.origo.hu/2023/01/AoB2J-L_RTjOTYmvHwQ4H8Sfzy6kKTKO_Nbteh1pAwU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZmNGI4M2VlNjViNDQyYjg5Mzk5ZjI4YTRjMTk3ZWFm.webp)
Ez az egyik legátfogóbb eddigi tanulmány a témában.
Sokkal rosszabb következményekkel járhat, mint gondolná.
Számos betegség kialakulásának kockázata nőhet.
Ez alapvetően megváltoztathatja a depresszióról való gondolkodást.
Szinte nem kerül semmibe, csak időt kell szánnunk rá.
Érdemes figyelni a heti mennyiségekre.
Az egészséges táplálkozás az egyensúlyról szól.
Nem kell sokat innunk ahhoz, hogy az érrendszer károsodjon.
A legfrissebb kutatások szerint a rendszeres alkoholfogyasztás 20 százalékkal növelheti meg a halálozás kockázatát.
Többet kellene szűrővizsgálatra járni.