A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jolie összetörte apja szívét

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGO Voight az Access Hollywood című televíziós showban nemrég nyíltan beszélt arról, mennyire fáj neki, hogy Angelina Jolie nem hajlandó szóba állni vele. Mint kiderült, apa és lánya közt - mindketten Oscar-díjasok - ma már szinte egyáltalán nincs kapcsolat.

Voight arról beszélt, az a legnagyobb fájdalom, ami érte életében, hogy lánya sosem engedte, hogy közeledjen hozzá és segítsen neki. Most, mikor Angelina válófélben van férjétől, Billy Bob Thorntontól, az apa újra segítségére szeretne sietni, de lánya nem áll vele szóba. A színész elmondta, Angelina összetörte a szívét azzal, hogy nem engedi találkozni adoptált unokájával Maddoxszal.

A probléma hátterében az áll, hogy Jon Voight elvált Jolie anyjától, Marcheline Bertrand színésznőtől, mikor Angelina még egy éves sem volt. A színésznő sokszor elmondta interjúiban, hogy gyerekkorában Voight egyáltalán nem törődött vele. Apának és lányának egyedül abban az időszakban normalizálódott egy időre a kapcsolata, mikor együtt dolgoztak a Lara Croft - Tomb Raider című filmben.

A Rolling Stone Angelina Jolie oldalahttp://www.rollingstone.com/mv_people/default.asp?oid=8359

Apja televíziós vallomására a sztár egy nyilatkozattal raagált, melyben megerősítette, hogy elhidegült apjától, de nem fűzött ehhez a tényhez semmilyen kommentárt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!