Colin Farrel kis híján kifüstölte partnerét

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Colin Farrel

A hip-hop sztár L L Cool J és Colin Farrel - a Különvélemény című filmben vállalt szerepével ismertté vált ír származású színész - jelenleg közös filmen dolgoznak.

L L Cool J egy nemrégiben adott rádiónyilatkozatában bevallotta: Farrel a forgatás alatt egyik cigarettáról a másikra gyújt, komolyan próbára téve ezzel filmbéli partnerének türelmét. "Colin az én emberem. Azt leszámítva, hogy folyton dohányzik, nagyon jól kijövünk egymással. Csak nem szeretnék tüdőtágulást kapni pusztán azért, mert órákon át a közelében kell lennem. Megérdemelten tart ott, ahol tart, és most, hogy személyesen is megismertem, már értem, miért lett egy csapásra híres és szakmájában elismert sztár. Szimpatikus srác, higgadt és szellemes - csak hát bárhonnan ki tudja füstölni az embert" - vallotta be a zenész.

Twin peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlColin Farrel honlapjahttp://www.movieeye.com/get_search/exact/Colin__Farrel.htmlL L Cool J honlapjahttp://www.llcoolj.com/

A páros jelenleg Los Angelesben tartózkodik, ahol a S. W. A. T. című film egyes jeleneteit veszik fel. A film, amelynek témáját, forgatókönyvét és szereplőit számtalanszor megváltoztatták végül egy drogkereskedéssel foglalkozó banda vezéréről szól, akire letartóztatása után egy seregnyi Los Angeles-i rendőr vigyáz. A forgatókönyv végleges változatát az a David Ayer írta, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Kiképzés vagy a Halálos iramban. (Előbbinek egyébként nem csak írója, hanem társproducere is volt.)

A Clark Johnson által rendezett alkotás idén augusztusban kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről