A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Szerepcsere: Paltrow helyett Garner ugrik be

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIGwyneth Paltrow-val hirdetni egy filmet fél siker. A szőke színésznő egyértelműen Hollywood élvonalbeli sztárjai közé tartozik, akinek neve jelentős vonzerő a közönség számára. Ha tehát ő kiszáll egy készülő produkcióból, nagy veszteséget okoz az alkotóknak.

A Happy Endings című filmet nyáron kezdik forgatni, és mintegy két hónapja hirdetik a sajtóban. Don Roos rendező tíz különálló, mégis egymással valamiképp összefüggő történetet visz vászonra, benne két olyan színésznővel, akiket sztárként tartanak számon szerte a világon. Gwyneth Paltrow az első történet főszerepét alakította volna - ha hirtelen be nem jelenti, hogy mégsem vesz részt a produkcióban.

A színésznő arra hivatkozott, hogy szüksége van egy kis időre ahhoz, hogy feldolgozza édesapja halálát. Bruce Platrow nem sokkal lánya 30. születésnapja után, 2002 őszén halt meg szívinfarktusban, de évek óta rákban szenvedett. A színésznő kisebb idegösszeomlást kapott a trauma következtében, amit munkaterápiával próbált megoldani. Leforgatta a Ted and Sylvia című filmet (melyben Sylvia Plath írónőt kelti életre), és azonnal hozzálátott a The World of Tomorrow című alkotáshoz. Ebben Jude Law partnereként szerepel, akárcsak az I Love Huckabee's című vígjátékban, melyben a két főszereplőn kívül Dustin Hoffman, Mark Wahlberg és Catherine Deneuve és részt vesz.

Paltrow legfrissebb filmjének honlapjahttp://www.miramax.com/viewfromthetop/index.htmlGwyneth Paltrow a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Gwyneth_Paltrow/

Gwyneth Paltrow azonban legkorábban a Happy Endings forgatásába kezdett volna Don Roosszal, akivel már egyszer együtt dolgozott a Szívörvény című filmben. A rendező nehéz helyzetbe került, mikor kiderült, hogy a szőke sztár mégsem vállalja el a neki szánt szerepet. Így egyedül Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebeje maradt húzónévként a projektben, akinek népszerűsége vélhetően nem elég ahhoz, hogy egymaga tömegeket vonzzon a filmre. A nyári forgatás időpontja vészesen közeledett, és sürgősen kellett találni valakit, akinek színészi képességei és ismertsége is alkalmas a feladat teljesítésére. A helyzet ráadásul kényes, hiszen egyetlen sztár sem szívesen vállal beugrást "valaki helyett" egy produkcióban.

Forrás: MTIVégül a frissen befutott Jennifer Garnernél landolt a szerep, aki a Daredevil sikere óta Hollywood egyik legnagyobb reménysége. A 31 éves színésznő 2004-re már három filmre is leszerződött: előbb a 13 Going to 30 című produkcióban szerepel (melyben egy 13 éves kamaszlány egy varázslat folytán 30 éves nőként ébred fel); majd Bret Easton Ellis Glamorama című könyvének filmváltozatában forgat. Szintén rá épül Raven Metzner előkészítés alatt álló Elektra-filmje, melynek egyelőre nincs végleges címe.

Mindezeket megelőzve szakít tehát időt arra, hogy Don Roost kisegítse a bajból, és átvegye Paltrow szerepét a Happy Ending című produkcióban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!