Fesztiválozz okostelefonnal

Vágólapra másolva!
A technológia turbózza fel a nyári élményeket   Black Eyed Peas, Kodaline, Ed Sheeran, Slipknot, Jess Glynn– csak néhány világsztár, akik fellépnek Magyarországon a fesztivál szezonban. A nyáron egymást érik a jobbnál jobb bulik a fővárosban és a Balatonon is egyaránt, a partyélményekről készült fotók és videók ezrei pedig elárasztják a közösségi médiát. Bár a fesztiválokon vegyesek az érzelmek a koncertek alatti okostelefon-használatot illetően, a mobilod ilyenkor is hasznos társad lehet. A Huawei legújabb készüléke, a P30 Lite segítségével te lehetsz a nyár királya, ha okosan csinálod. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Huawei

Haverok, dübörgő zene, jéghideg italok - megérkezett a fesztiválszezon. Ez az időszak a felhőtlen szórakozásról és életre szóló élmények szerzéséről szól, de mit ér az egész, ha nem oszthatod meg azokkal, akik fontosak számodra? A bulizás közben óhatatlanul is előkerülnek az okoskütyük, és senki sem szeretne az a bizonyos fesztiválozó lenni, akit a közönség kifütyül, mert nem tudja kulturáltan használni a készülékét. A Huawei legújabb okostelefonjával úgy rögzítheted a buli legjobb pillanatait, hogy közben jól szórakozol és a többieket sem zavarod.

A P30 Lite főkamerának egy 48 MP-es hátlapi lencsét kapott, amelynek segítségével a fotóid nem csak a készülék 6.15” FHD Dewdrop kijelzőjén mutatnak majd zseniálisan jól. A telefonnal akár plakátminőségben is fényképezhetsz, így a fesztiválszezon emlékeit megörökítő fotók akár nagy méretben is tökéletesen élesek lesznek, és könnyen válhatnak a szobád ékeivé. A fesztiváli forgatagban gyorsan alakulnak ki „koncertbarátságok”, amiket a bulizó fiatalok általában egy szelfi formájában meg is örökítenek. A P30 Lite 24MP-es előlapi kamerája tökéletesen fényelt és részletgazdag képeket készít, így nem marad észrevétlenül a jókedv, a sok csillám és az őrült kiegészítők sem. Streameld a koncertek legjobb pillanatait az otthon maradt barátoknak a Huawei P30 Lite-tal, de ügyelj arra, hogy te is élvezd a bulizást! A készülék hatszoros digitális zoom-mal rendelkezik, ezért akkor sem kell aggódnod, ha a nagy tömeg miatt távolabbról tudod csak rögzíteni a fesztivál eseményeit, sőt így biztosan elkerülheted azt, hogy a hátrébb állók letoljanak azért, mert nem látják tőled a színpadi történéseket.

Forrás: Huawei

A P30 Lite 3340 mAh-s akkumulátora jól bírja szuflával, ezért a sok fotózás és videózás után arra is futja a töltöttségéből, hogy a buli végeztével dobj egy kép-, hang-, vagy akár mozgóképes üzenetet is az aggódó szülőknek, hogy minden rendben veled. A készülék gyorstöltő technológiájának köszönhetően nem kell sokat szobroznod a fesztiválon elhelyezett töltőpontok mellett, a P30 Lite hamar eléri a megfelelő akkumulátorszintet. A készülék stílusos és áramvonalas kialakításának köszönhetően a legnagyobb ugrálás hevében sem fog kiesni a kezedből. A párnapos fesztiválőrület lecsengése után jó hazamenni kicsit regenerálódni és megosztani az élményeket a család többi tagjával is. A Huawei P30 Lite-on a koncertfelvételek olyan jól szólnak majd, hogy szinte úgy érezheted, újra a közönség soraiban bulizol a kedvenc előadóid fellépésein.

A fesztiválszezon az év legjobban várt időszaka, amely számtalan izgalmat tartogat a bulizni vágyók számára. Az okostelefonod ilyenkor is veled van, és ha megfelelően használod, feledhetetlen élményben lesz részed, amelynek minden egyes pillanatát hűen megörökítheted a közösségi média népe számára, valamint a későbbi nosztalgiázás céljából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!